Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Aleksandar Rasic: „Nu am jucat așa cum ne-am dorit în meciul acesta”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
13.02.2018

Campioana en-titre a avut o partidă foarte dificilă la Sfântu-Gheorghe, în compania lui BC SCM Timișoara. În cele din urmă, U-BT Cluj-Napoca a câștigat semifinala cu scorul de 77-75 și și-a asigurat locul în ultimul act al competiției.

Prezent la conferința de presă de după duelul cu BC SCM Timișoara, Aleksandar Rasic a vorbit despre această confruntare, lăudând jocul adversarilor.

„Pentru început, aș dori să felicit jucătorii Timișoarei care au jucat foarte bine chiar dacă au avut câteva probleme și le urez succes pe mai departe. De cealaltă parte, noi nu am jucat așa cum ne-am dorit în meciul acesta. Avem o scurtă perioadă până mâine în care să discutăm unele lucruri și să revenim mai concentrați pe teren și astfel să încercăm să câștigăm.”

Fundașul revenit după o accidentare gravă la tendonul lui Ahile a dat detalii și în legătură cu recuperarea sa.

„Încă nu sunt recuperat 100%, dar acest lucru este normal având în vedere accidentarea pe care am suferit-o, una dintre cele mai dificile pe care un atlet profesionist le poate avea. Timp de 9 luni de zile, eu nu am alergat și nu am jucat baschet, prin urmare este puțin dificil dar îmi revin cu puțină răbdare. Începând cu grupul antrenorilor, cu staff-ul medical, toată lumea își face treaba zi de zi și încearcă să mă ajute să mă simt mai bine. Astfel, având zile bune la antrenamente, cu siguranță, va începe să fie mult mai bine și în meciuri. Dorința mea este să continui așa și să mă simt din ce în ce mai bine cu fiecare zi ce trece.”

Aleksandar Rasic a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei sale în victoria cu BC SCM Timișoara. Baschetbalistul sârb a jucat aproximativ 18 minute, perioadă în care a înscris 14 puncte și a pasat decisiv de 3 ori. De asemenea, Rasic a avut o zi foarte bună la aruncările de la distanță cu 4/5 (80%) și astfel a totalizat pentru un indice de +12 la eficiență.

Clujenii vor disputa finala Cupei României în compania lui CSM CSU Oradea care a trecut de CSM Steaua Eximbank București cu scorul de 71-65. Întâlnirea dintre cele două echipe va avea loc mâine 13 februarie, de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct la Digisport 4.

*foto: Andreea Vlase

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ....
    Bine ca arbitrii au jucat ada cum v-ati dorit. Sunt sigur ca si in finala vor avantaja puii lui Funar.

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      A.Cr
      Nu te supara dar nu ai nicio treaba cu fenomenul acesta numit baschet...atata stiti voi , vedeti Cluj , gata arbitrii. Niste frustrati...

      cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      Frustrati?
      Tu vezi meciul cu ochi de clujean si ti se pare normal. Bine ca voi va pricepeti la toate! Inclusiv la construit autostrazi 10 m pe an!

      cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      A.Cr
      Te rog sa imi dai cateva exemple in care am fost ajutati in semifinals..poate nu ne-am uitat la acelasi meci.

      cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Frustrati...?
    Daca va fi lá fel ca contra Muresului anul trecut(cu Faur lá fluier)va fi bai..??!

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca A.Cr:

      A.Cr
      Da intr-adevar anul trecut a fost , recunosc. Dar pana acum la acest final8 nu consider ca am avut parte de vreun arbitraj partinitor...

      cu 6 ani în urmă (13.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca A.Cr :

    A.Cr
    Va salut baietii , finala a fost castigata de echipa mai buna de aceasta data. Sa ne auzim cu bine !

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!