Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Dan Ionescu, săgeți dure către BC SCM Timișoara: ”Îmi doresc să câștige concitadinii mei. Sunt contribuitor acolo fără voia mea”

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2018

dan ionescu bc timba atac bc scm timisoara

BC Timba Timișoara a pierdut categoric duelul cu CSM Steaua Eximbank din prima tură a turneului final al Cupei României, scor 103-55.

Antrenorul Timbei, Dan Ionescu, a comentat extrem de acid înfrângerea echipei sale la conferința de presă de după meci. El nu a uitat însă nici de concitadina BC SCM Timișoara, echipă care se bucură de sprijinul necondiționat al autorităților locale timișorene.

„Nu cred că este ceva de spus. Baschetul nu este un sport pe care îl poți păcăli. Când vii cu o juma de echipă împotriva Stelei, normal că acest sport te pedepsește. Nu sunt prea multe de spus, le doresc succes în continuare tuturor participanților. Deși aș dori să câștige concitadinii mei pentru că sunt contribuabil la această echipă și aș vrea să câștige acea echipă. Fără voia mea sunt contribuabil, că banii din impozitele mele se duc spre acea echipă. Asta a fost așa, o glumă, fiindcă vizavi de meciul ăsta nu am ce să spun. Noi trebuie să ne vedem de lungul nasului, suntem o echipă de rang inferior. Cu excepția Galațiului care e în grupa 7-12, restul sunt echipe de top și atunci normal că rezultatele sunt scontate, măcar după prima zi.”

Și Mario Lazăr, cel mai bun jucător al Timbei în duelul cu Steaua (12 puncte, 9 recuperări) s-a arătat extenuat după duelul cu Steaua.

„Pentru mine a fost obositor. Avem probleme de efectiv. Au fost și puține antrenamente. Încă nu suntem o echipă, nu avem chemistry.”

*foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!