Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Mladen Jeremic: „Am dovedit până acum că putem să jucăm cu Sibiul. Cred că avem o șansă mare la acest Final 8”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.02.2018

BC SCM Timișoara și CSU Sibiu joacă primul meci din a doua zi a Final 8-ului găzduit de Sepsi Arena, din Sfântu Gheorghe. Căpitanul „leilor”, Mladen Jeremic, crede că formația sa poate juca în fața oricărui adversar și speră că va face o figură frumoasă.  

„Cupa este o competiție specifică. Cred că orice echipă are șansa ei să câștige. Asta ne dă dreptul să sperăm că putem face ceva bun, cred că avem o șansă bună. Am lucrat foarte bine în ultimele 2, 3 săptămâni. Nu am avut meciuri dificile, așa că am putut să ne concentrăm pe antrenamente”, a declarat jucătorul sârb al celor de la BC SCM Timișoara.

„Leii” și „vulturii” și-au împărțit victoriile în sezonul regulat din campionat. Timișorenii au câștigat acasă cu 92-78, în etapa a treia, spre finalul lunii octombrie. Sibienii s-au impus cu 81-73 în etapa a 14-a, acum mai puțin de o lună.

„Suntem la al 3-lea meci cu ei în acest an. Prima dată am câștigat, în al doilea am pierdut. Sunt o echipă bună, sigur, dar cred că am dovedit până acum că putem să jucăm cu ei. Nu doar cu Sibiu. Cred că avem o șansă mare la acest Final 8. Ne-am antrenat bine și sperăm că putem face niște lucruri mari”, a mai spus Mladen Jeremic.

Căpitanul „leilor” și-a revenit după accidentarea care i-a pus probleme la începutul acestui an calendaristic.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se joacă duminică, 11 februarie, de la ora 17:15. Partida va fi transmisă pe DigiSport 4. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!