Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Popa-Calotă și Mijajlovic au condus Timișoara spre victorie

Eduard Popa

Eduard Popa
12.02.2018

popa calota igor bc scm timisoara csu sibiu

BC SCM Timișoara a reușit să câștige un adevărat thriller în compania celor de la CSU Sibiu, scor 103-101 după 3 reprize de prelungiri, în prima fază a turneului final al Cupei României. Eroii Timișoarei au fost cei doi fundași titulari, Octavian Popa-Calotă și Igor Mijajlovic.

Calotă a reușit să înscrie 31 de puncte, cu 6 pase decisive, 5 recuperări, 3 intercepții dar și 6 turnovers. „Kevin” a adunat 6/11 de la 2 puncte, 1/3 de la 3 puncte și 16/17 la aruncările libere. De asemenea, Igor a strâns 28 de puncte, cu 4 pase decisive și 3 recuperări. El a avut 8/18 in acțiune, cu 5/12 de la 3 puncte și 7/10 de la libere. Următorul marcator al timișorenilor a fost Milos Komatina, cu 11 puncte.

Cei doi jucători sunt foști baschetbaliști ai lui Dan Fleșeriu la CSU Sibiu. Calotă a jucat din sezonul 2005-20006 până în 2010-2011 la sibieni și apoi în perioada 2013-2016. De asemenea, Igor Mijajlovic a ajuns pe malul Begăi anul acesta, după ce ultimele două sezoane le-a petrecut pe malul Cibinului.

BC SCM Timișoara va întâlni în semifinale pe U-BT Cluj-Napoca astăzi, 12 februarie, de la ora 20:00. Partida va fi televizată și pe Digi Sport 4.

*foto: Andreea Vlase

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fan-atik :

    Nu cred
    Nu cred ca Mijajlovic si Calota sunt gropari.Sunt jucatori profesionisti, care au luptat pentru obtinerea victoriei lor!Dar a fost doar un sfert de finala de cupa.Nu au castigat nici un trofeu! Vad ca aia de la Cluj, tac si fac.Timisoara va avea un meci greu, cu Clujul, chiar daca nu mai sunt echipa de anul trecut cu Dykes, Adamovic, Moldoveanu.Sunt mai low cost.Dar va fi un meci greu pentru ca sponsorul echipei, sponsorizeaza si federatia si Cupa Romaniei.Vedem......

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!