Stiri Cupa României Masculin

F8 M. U-Banca Transilvania Cluj câștigă Cupa României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.02.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca își adjudecă din nou trofeul Cupei României, după ce a învins în finala din acest an pe BC Mureș Târgu Mureș la capătul unui meci incendiar, cu un singur punct diferență, scor final 79-78. Băieții lui Mihai Silvășan câștigă cupa pentru al doilea an la rând, după victoria de anul trecut de la Oradea. 

Primul anagajament al partidei a fost câștigat de BC Mureș, dar primul coș al avea să vină după mai bine de un minut de joc pe mână lui Kyndall Dykes. Următorul coș avea să vină după mai bine de 3 minute de joc, Kalve egala situația. Goran Martinic îi ducea pe mureșeni pentru prima dată la conducere, 9-8, după un coș de 3 puncte. Jocul a rămas echilibrat, iar cele două echipe au alternat la conducere. Dalibor Djapa de la distanță ducea scorul la 17-12 pentru BC Mureș, iar Mihai Silvășan solicita primul time-out al partidei. Diferența până la finalul actului inaugural avea să fie de doar două puncte, 19-17 pentru BC Mureș. Aleksandar Rasic a deschis perfect sfertul pentru clujeni, cu un coș de la distanță. Jocul a continuat în aceeași nota, cele două succesându-se la conducere. Nandor Kuti după intercepție ducea scorul la 26-23 pentru formația sa și venea momentul ca Szaszgaspar Barnabas să ceară primul timp de odihnă. Clujul se desprindea pentru prima dată după startul partidei, după un coș marcat tot de Kuti. Dragoș Andrei și Goran Martinic au răspuns din tabăra mureșeană și diferența de pe tabelă era una minimă, 31-30 pentru clujeni. După o perioadă echilibrată, Clujul se ducea la două posesii chiar înaintea ultimului minut al primei reprize. Diferența se păstra și la intrarea la cabine, U BT Cluj conducea pe BC Mureș cu scorul de 45-41.

Laszlo Lazar a deschis balul în repriza secundă după ce a fost găsit excelent sub panou de pasa lui Djapa. Vlad Moldoveanu a replicat cu un coș de la distanță. Martinic a marcat la celălalt panou printr-un procedeu asemănător. Jocul s-a calmat puțin și scorul s-a menținut la 48-46 pentru U BT. Filip Adamovic a deblocat tabela de la distanță. Kalve își ducea echipa în avantaj după un coș de 3 puncte. LaMarcus Reed cu un three-point-play făcea ca tabela din Sala Trnasilvania să indice scorul de 55-51 pentru BC Mureș. Clujul s-a ținut aproape grație liberelor transformate de Moldoveanu. Scorul după sfertul trei, 61-57 pentru BC Mureș. Ousmane Barro cu un slam dunk pe coborâre dădea startul bătăliei din sfertul decisiv. Mureșul a replicat cu două coșuri marcate de Martnic și Borșa. Rasic de unul singur a dus diferența la una de doar o posesie, 66-64. Barro avea să egaleze situația după o posesie prelungită a clujenilor. Kuti continua seria bună a echipei sale după o nouă recuperare ofensivă. Mureșul nu a mai găsit drumul spre coș, iar scorul ajungea la 72-66 pentr u BT. Dragoș Andrei a oprit seria atacurilor ratate de  BC Mureș, iar Reed reducea diferența la un singur punct. Laszlo Lazar își trecea echipa în avantaj, după un atac irosit de clujeni. Djapa a marcat coș cu fault, a transformat libera și scorul era 76-72 pentru BC Mureș . Adamovic și-a adus echipa mai aproape după două libere marcate. Reed marca cu un floater, după care fiecare echipă a irosit câte un atac, iar la mureșeni Laszlo Lazar era eliminat pentru cinci greșeli personale, cu mai puțin de un minut rămas de joc. U BT Cluj a răspuns în stil de mare echipă, coș de trei puncte Rasic cu 40 de secunde până la final. Tot Rasic își ducea echipa în avantaj, 79-78, cu 5.7 seceunde. Clujul a faultat, după care Borșa a ratat aruncarea care putea duce cupa la Mureș. U BT Cluj vs BC Mureș, 79-78.

Cei mai buni jucători din tabăra Clujului au fost Vlad Moldoveanu, autor a 16 puncte, 14 recuperări, pentru un indice de 27 la eficiență, respectiv Aleksandar Rasic cu 21 de puncte și 20 la eficiență. Restul punctelor au venit pe mâna jucătorilor Kyndall Dykes 11, Filip Adamovic 8 (8 pase decisive), Vaidas Kariniauskas 7, Nandor Kuti 6, Ousmane Barro 6 și Rolland Torok 4. 

De cealaltă parte, pentru BC Mureș au punctat LaMarcus Reed 17, Dalibor Djapa 14, Goran Martinic 11 (8 pase decisive), Laszlo Lazar 11 (7 recuperări), Ernests Kalve 9, Dragoș Andrei 8, Szabolcs Santa 6 și Alin Borșa 2. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

51 comentarii la aceasta stire:
  • streetball44 :

    Maestrul!
    Aleksandar "Sasha" Rasic! Da, domnilor, el este! Prin sclipirea si luciditatea lui, ne-a adus al doilea trofeu al anului, la fel ca in septembrie, in supercupa. Ma inclin in fata acestui jucator, ce onoare ca face parte din lotul nostru. Pe de alta parte, as comenta mai multe, dar momentan bucuria e mare si trebuie savurata ca atare, dupa un meci de infarct. Bravo intregii echipe, bravo suporterilor pentru atmosfera! Voi incheia prin a ii felicita pe mureseni! Bravo, domnilor! Ce echipa frumoasa, ce daruire, ce ambitie la echipa asta. Capul sus, aveti un cuvant greu de spus in acest sezon! Mult succes!
    P.S: Inca o data, daca ma poate lamuri si pe mine cineva...stim de ce n-a jucat Silva cu Max astazi si a jucat cu Kariniauskas? Intreb, pentru ca n-a vorbit nimeni nimic de o accidentare a sa.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    De cate ori am zis ca Rasic e fabulos, e inegalabil si e peste tot ce am vazut de 20 ani incoace la Cluj? E Rasic si restul lumii!!! As zice mai multe, dar cred ca is prea obosit de la atata dirijat echipa din fata televizorului.

    Rasic = 2 trofee + alte meciuri...incredibil, de necrezut...

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Schimbam numele echipei? Ii spunem U BT Rasic CLuj? Nu de alta dar ar merita! Pana la Rasic am preferat baschetul american, acum prefer stilul Rasic!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Putem linistiti... cred ca Mircea in sfarsit vede unu care ii ridica semne de intrebare cu privire la cine a fost mai bun:))))
      Imi vine sa imi schimb si eu nick-ul de totalbaschet:)))

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ti s a aratat 😂
      Te a cucerit total Rasic. Sincer si pe mine. Nu neaparat pt ca a adus victoria ci pt cat de adevarat jucator de baschet este. La primul meci acasa ii facem standing ovation?!😋

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Ii facem si statuie! Un jucator pentru care statistica nu are valoare si care iese in evidenta doar atunci cand nu este nimeni altcineva capabil sa o faca!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    Ha, ha, ha !
    Vlad Moldoveanu cu mami in tribune castiga cupa Romaniei .
    Daca nu era mami poate vedeau si arbitrii ca Rasic a facut pasi cand a aruncat ptr. cosul decisiv . Dar de , mami , vicele frb .. era prea de tot sa castige Muresul. Au fost dezavantajati clar de arbitraj . BRAVO BC MURES ! Voi sunteti adevaratii campioni ai Romaniei. Felicitari.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da a ta se simte bn? Mai uita-te la reluarea si daca nu is pasi, du-te si te impusca ca Ceausescu, daca scapi de asta, te spanzuri ca Musolini si dupa daca nici asa te uiti la ceva film cu Stupid RObocop

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      clar dezavantajati...
      Si tu esti clar din alt film.
      Troll mic si frustrat.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Frustrare, invidie, lipsa de viziune, limitare!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2:

      Da
      @soreli da așa este ,acuma te simți mai bine ? La ultima aruncare a scos Cristescu valiza de-aia a dat buda de la 3

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    BC Mures
    Felicitari ambelor echipe. A fost o finala pe cinste. Oricine putea castiga.
    Muresul este o contracandidata serioasa la campionat daca joaca in continuare cum a facut-o in cupa. Silvasan inca mai are serios de lucru.
    Sa nu ne unflam in pene, campionatul inca se joaca. Pe bune.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Finala
    Bun, felicitari, Rasic, geniu, trofeu, ce mai buna echipa. Dar de cercopitecii aia care i-au imbratisat pe Kuti si Torok la final, dupa ce i-au scos din tara prin sfertul trei, ce ziceti?

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Da da sigur ca da
      Aia is exact ca si sibienii care intrau pe teren daca Sibiul lua cupa:). Sau daca vrei sa fiu naspa cu ei is ca si cei care ieri fluierau când U avea atac.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      HAI U!
      ce a patit Vlad? stiti?

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • streetball44:

      @meea
      La final, a declarat ca pur si simplu era istovit de puteri la finalul meciului, pentru ca a jucat foarte mult azi..nu a iesit decat o data si atunci odihnindu-se un minut maxim. E ok :)

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ovidiu89
      Neuronul ala al tau moare de singuratate. Sfatul meu de om trecut prin viata si prin Cluj, mai intra din cand in cand pe la BCU.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      @gyke
      Aia sunt urmasii lui Avram Iancu care habar nu au ca, el Avram Iancu, a avut o iubita unguroaica care i-a salvat viata. :) Peace!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Istvan
      Buna asta. Viszontlátásra.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Istvan
      Buna asta. Viszontlátásra. Enjoy.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Gyke, felicitari pentru trecerea prin viata! Dar daca din toata trecerea asta ai invatat doar sa fi arogant si sa insulti inseamna ca ai cam trecut degeaba! Ti-am citit ultimele comentarii si nu am gasit nimic altceva in afara de mizerii, insulte si povesti despre civilizatie, faptul ca numesti niste oameni "cercopiteci" nu te face nici mai om nici mai cercopitec ci te coboara sub nivelul minim de decenta, respect si cunoastere a bunului simt!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Arm
      Am o singura intrebare deocamdata: ai fost in sala in seara asta?

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Nu, am fost la munca! Dar nu despre asta este vorba, aici!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Arm
      Hai ca nu mai am rabdare si dupa cum spui tu nici bun simt. In sfertul trei toata minunata voastra galerie din spatele panoului urla "Afara cu ungurii din tara", iar apoi au sarit la imbratisari si pupaturi cu Torok si Kuti. Din pacate cu sau fara bun simt din partea mea, asta inseamna ca evolutia pentru ei s-a oprit timpuriu. Asa cum tot maimute sunt si cei din galeria Sibiului care strigau acelasi lucru, iar apoi strigau numele lui Toci. Asta inseamna nu doar lipsa de bun simt (lucru de care tu ma acuzi pe mine), ci si lipsa de inteligenta. Iar cu asta inchei orice discutie pe aceasta tema si va las sa va savurati victoria si trofeul.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      ARM
      "decenta,respect,bun simt".....nici in Ferentari sau Prelungirea Ghencea nu am vazut asa ceva:intr-o sala de sport,in direct si la o ora de maxima audienta-sa-ti dai jos chilotii si sa-ti arati .... inteligenta...

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Am si unguri si romani in subordine, bunicul meu a trecut printr-un lagar hortist, am in subordine si romani si unguri si nu cred ca este unu, roman sau ungur, care sa se planga ca il defavorizez! Dar coborand la nivelul celor de jos nu inseamna ca le suntem superiori, inseamna ca suntem la nivelul lor! Experienta mea legata de un meci de baschet in Sala Transilvania nu este deloc inaltatoare dar de aia inca cred ca Sibiul este un oras frumos cu oameni de calitate!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      danb61, rade ciob de oala sparta, o sti pe asta? Nu le iau apararea si sper sa le para rau pentru astfel de gesturi! Dar consider in continuare ca nu sunteti voi cei mai in masura sa criticati si sa aruncati cu pietre! Personal pot doar sa regret astfel de gesturi, pot sa le condamn dar nu pot sa le judec! Din experienta proprie si din ce am citit pe aici dupa meciurile aprinse cred ca ar trebui sa recosniderati criticile voastre si sa incercati sa folositi o oglinda! Cat despre aia cu ungurii si afara..... voi oare ce ati cantat pentru Torok?

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Gulea draga
      Daca al meu moare de singurătate tu încerci sa il clonezi pe ala singurul avut in moarte clinica. Cat despre BCU îți recomand niște cărți de psihologie.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ovidel
      Ok, vad ca intre timp s-a sinucis. Ma duc la citit. Noapte buna.

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Multumim
    BRAVO! munca multa si un pic de noroc pe nume RASIC!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    hai u
    Pt TB- corectati fraza cu marcatorii clujului - e penibila !

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Csm
    Desi Oradea a fost eliminata de Mures recunosc ca am tinut cu ea. Este prea mare rivalitatea ca un oradean sa tina cu U. Meciul muresenii l-au avut in mana in final de meci, dar Lazar a facut stupid fault in atac la Adamovici.La aceea faza era destul sa se opreasca si sa puna mingea in cos. Iar la ultimul atac al clujenilor (aproape de 24 sec) nu inteleg de ce nu au faultat cei de la Mures imediat cum au repus clujenii mingea. Si daca s-ar fi transformat cele 2 libere mai aveau timp (si nu 5 secunde cum s-a intamplat) pentru a aranja un atac decisiv, fiindca consider ca este greu sa te aperi la jucatorii pe care ii are Clujul fara sa primesti cos sau sa faci fault in final de meci. Poate ca aici s-a vazut lipsa de experienta a antrenorului muresean.
    Scria cineva ca clujenii au jucat mai slab din cauza oboselii.Macar ei au avut o zi de pauza fata de mureseni care au jucat 3 zile la rand.
    Halal organizare din FRB.Iar acum incepe partea a doua campionatului cu meciuri din 3 in 3 zile pentru a putea , vezi Doamne, sa fie timp de pregatire cat mai mult pentru nationala.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Csm
    Desi Oradea a fost eliminata de Mures recunosc ca am tinut cu ea. Este prea mare rivalitatea ca un oradean sa tina cu U. Meciul muresenii l-au avut in mana in final de meci, dar Lazar a facut stupid fault in atac la Adamovici.La aceea faza era destul sa se opreasca si sa puna mingea in cos. Iar la ultimul atac al clujenilor (aproape de 24 sec) nu inteleg de ce nu au faultat cei de la Mures imediat cum au repus clujenii mingea. Si daca s-ar fi transformat cele 2 libere mai aveau timp (si nu 5 secunde cum s-a intamplat) pentru a aranja un atac decisiv, fiindca consider ca este greu sa te aperi la jucatorii pe care ii are Clujul fara sa primesti cos sau sa faci fault in final de meci. Poate ca aici s-a vazut lipsa de experienta a antrenorului muresean.
    Scria cineva ca clujenii au jucat mai slab din cauza oboselii.Macar ei au avut o zi de pauza fata de mureseni care au jucat 3 zile la rand.
    Halal organizare din FRB.Iar acum incepe partea a doua campionatului cu meciuri din 3 in 3 zile pentru a putea , vezi Doamne, sa fie timp de pregatire cat mai mult pentru nationala.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Pe barba lor
      Am fost in sala si nu-mi venea sa cred ca au ales sa se apere in ultimele 24sec!!!?! Sunt mici sansele sa opresti jucatori cu o astfel de experienta fara cos si sa speri ca-i poti opri si fara fault intr-un ultim atac. S-a intamplat ceva firesc ...

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Csm
    Scuze pentru dublarea postarii.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Fain meci pentru un spectator neutru
    Felicitari echipelor pentru spectacol si in special celor de la U pentru victorie. Astazi ambele echipe erau indreptatite sa castige.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    ...
    E greu sa fi fan BC Mures, sa traiesti 5 dezamagiri, 3 finale pierdute in ultimul minut si inca doua in care echipa s-a luptat exemplar impotriva morilor de vant si nu numai... Nu cred ca stie cineva sentimentul dar muresenii vor fi de acord cu mine cand zic ca e pur si simplu epuizant toata treaba, sa stii ca ai o echipa mai slabuta si cu probleme care nu sunt chiar recente insa care in ultimul moment printr-un miracol scoate o finala si iti revine tot entuziasmul si speranta ca in sfarsit a venit vremea sa sarbatorim si noi un trofeu dar visul frumos se transorma in cosmar chiar in ultimul minut si n-ai decat sa te uiti cum sarbatoreste echipa adversa. Din pacate a fost cam ultima noastra sansa sa fim pe primul loc, fereastra noastra se cam inchide daca nu s-a inchis, nu vreau sa cobesc dar la anul ne luptam la retrogadare asta in cazul in care se mai inscrie echipa. Unii ar zice ca am avut 4 ani de performanta deosebita insa credeti-ma nimeni nu ar vrea sa piarda 5 finale.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      braco Mures
      Sunt fan al Clujului, am fost la meci si m-am bucurat foarte tare pentru victorie dar trebuie sa recunosc fără niciun pic de efort ca Muresul a jucat astăzi exemplar cu vointa, motivatie etc si a oferit un exemplu pentru tot baschetul din Romania. De aceea au meritat aplauzele galeriei noastre la final cand mergeau înspre vestiar si aveau lacrimi in ochi. Sincer chiar sper sa nu va desfiintati chiar daca mereu avem probleme cu voi in meciuri importante.

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Galerie !!!
    Clujul merita tot respectul. Sunt candidati la event anul acesa. Au toate conditiile pentru un nou titlu de campioana.
    Nu stiu insa de ce se insista cu acei derbedei de la fotbal si sunt adusi la comanda intr-o sala de baschet.
    Nu am crezut ca pot sa vad asa ceva. Este incredibil cum un suporter clujean sa dezbracat la fundul gol. Penibil si dezgustator. Mare pacat....

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    HAI U!
    Nu sunt adusi la comanda, da-i incolo de ....! Se stie, Cristescu e in conflict cu galeria si in general nu vin la meciuri! Oamenii sunt fel de fel, ce poti face! Nici din politica nu reusim sa-i scoatem pe unii care se dezbraca la figurat!

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Solutii si masuri
      ... nu este solutie ca esti in conflict cu ei.Acel conflict poate fi si de "dragul lumii"...Masuri cat mai drastice. Aceste specii de umpluturi a societatii trebuiesc tinute in afara stadioanelor, salilor de polivalenta...
      Am o presimtire ca acel conflict intre si intre este pamflet.

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Galerie
      Intr-adevăr s-a luminat sala cand i-am vazut posteriorul respectivului dar idioti din astia sunt peste tot, ii are clujul, ii avem noi, si ii intalnim in majoritatea locurilor. A mai fost o faza in care cei din spatele cosului sareau si scandau eva iar suporterii clujeni din tribuna au inceput sa strige energic Haide U , moment in care cel cu portavocea s-a indreptat si rastit la ei sa se opreasca. Da, nu fac, casa buna cu o asemenea adunatura dar e imposibil sa scapi de asemenea personaje, probabil cu timpul vom reusi sa scapam peste tot de asemenea indivizi(depinde mult si de noi).
      Felicitari U pentru victorie.

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      Ciudat
      Chiar foarte ciudat. Cand cativa din galeria noastra au strigat "afara, afara...", atat muresenii, cat si clujenii au sarit ca arsi, ca suntem nu stiu cum, sa ne fie rusine etc. Bineinteles, sunt de acord, astfel de comportamente sunt de condamnat. Partea ciudata vine acum, cand ultrasii clujeni au strigat "afara, afara..." SI " ungaria, sa ne..." reactiile de condamnare lipsesc cu desavarsire. Ba mai mult, avem si o noutate. Un ultras clujean si-a dat jos pantalonii si ne-a aratat, pe romaneste, curu'. Sper sa fiti mai moderati pe viitor si sa nu mai generalizati asa de usor. Peste tot sunt uscaturi.

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !!
      ...si inca o ciudatenie:dupa ce ca aproape toti sibienii au incurajat echipa din Ms. n-am citit pe aici nici macar un cuvant de multumire...recunostinta...nu ca as avea nevoie,asa am simtit...totusi!

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ai auzit de Florica Dansatoarea? No asa si mesajul tau! Mi se pare complet dezagreabil ca dupa o fapta buna sa cersesti multumiri si atentie!

      Nu ati incurajat Muresul si Steaua pentru ca aceste echipe au solicitat ajutorul vostru ati facut asta pentru ca asa ati vrut!

      #REZIST

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      JKN si 3Punkte, solutia pentru astfel de specimene este coboratul general din copac, prea multi se simt bine acolo si se cuibaresc pe crengile cele mai de sus de unde stau si arunca cu crengi dupa cei care au indraznit sa coboare!

      Daca le interzici sa vina la meciuri creezi conflicte, educatia este o solutie mai buna!

      #REZIST

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @ARM
      Aha, deci cand eu i-am facut cercopiteci/maimute eram un nesimtit mizerabil arogant, iar acum tu ii inviti sa se dea jos din copaci...hmm, sa fie aici o vaga urma de ipocrizie?

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Las-o ase ca ii mai bine!

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Sper doar ca incerci sa demonstrezi ceva si sa ma provoci sa spun ceva urat, mesajul meu este simplu, se refera la civilizatie si toate starile ei, daca nu incerci sa ma provoci si ce ai scris reprezinta tot ce ai inteles din mesajul meu.... regret dar..... o lasam asa, nu de alta dar continuarea ar fi in deplina contradictie cu realitatea mesajului meu!

      P.S. Nu traduc!

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Ordonanta
    Primaria Sibiu a decis prin ordonanta ca incepand de azi Sala Sporturilor din oras sa se numeasca "Sala Banca Transilvania" !

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CatalinU :

    Penibil
    Mie un lucru mi se pare penibil.Cum sa strigi pt steaua si mures,doar pt faptul ca U a eliminat sibiul?Deci nu as putea face asa ceva in viata mea.Dar cam asta e nivelul de cultura sportiva la sibiu.Adica,indiferent cine joaca impotriva Unioversitatii,noi ii sustinem si strigam pt ei.De altfel,suporterii sibiului meritau laude pt ca si-au sustinut echipa pina la final in meciul cu U,ceea ce a urmat in urmatoarele doua meciuri,laudele sunt de prisos

    cu 7 ani în urmă (19.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!