Stiri

FIBA: „Informațiile legate de suspendarea Spaniei sunt incorecte”

Paul Olar

Paul Olar
24.04.2016

Vestea că Spania a primit interdicție de la următoarele întreceri internaționale a stârnit un val de reacții pe întreg continentul. Cotidianul El Mundo a precizat, în cursul serii de sâmbătă, faptul că Regina Europei a primit o suspendare și nu va putea participa la Jocurile Olimpice din vară, respectiv Campionatul European din 2019.

Totuși, FIBA a hotărât să lămurească situația, trimițând, în acest sens, o poziție oficială portalului de specialitate sportando.com: „Informațiile legate de suspendarea Spaniei sunt incorecte. De asemenea, incorecte sunt și informațiile care anunță penalizările Serbiei”, a precizat Forul Internațional.

În altă ordine de idei, cotidianul italian Tuttosport anunță că săptămâna viitoare va fi programată o importantă întâlnire între FIBA Europe și Euroligă.

Conform italienilor, FIBA Europe pare dispusă să permită organizarea a două competiții sub egida Euroleague, pentru următorii cinci ani. În schimbul acestei înțelegeri, FIBA dorește să facă parte din board-ul Euroligii.

*Foto: eurobasket2015.org

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!