Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Porsche Poole: „Ne dorim să păstrăm trofeul la Târgoviște”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.03.2014

CSM Târgoviște și ICIM Arad dau piept miercuri, începând cu ora 19:15, într-una dintre semifinalele din cadrul Final Four-ului Cupei României. Porsche Poole, componenta formației CSM Târgoviște, a prefațat pentru TotalBaschet duelul că arădencele.

„Sunt extrem de încântată să fiu în Final Four-ul Cupei României, de asemenea, este un lucru foarte important și pentru echipă. În ceea ce privește echipa din Arad, au un lot foarte bun, se poate lupta cu oricine din campionat, așadar noi trebuie să fim pregătite pentru a da pe teren ceea ce avem noi mai bun”, a declarat baschetbalista. 

Întrebată cum vede lupta pentru trofeul Cupei României, Porsche a spus că nu va fi deloc ușor pentru niciuna dintre echipe, însă ea și coechipierele sale sunt pregătite și își doresc să păstreze trofeul la Târgoviște. 

În cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CST BC Alexandria, tot miercuri, însă ora de debut a confruntării va fi 17.00.

*Foto: Facebook CSM Targoviste

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!