Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2017. Biletele online pentru primele două meciuri, epuizate în timp record

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.05.2017

U-Banca Transilvania Cluj a pus în vânzare, astăzi începând cu ora 16:00, biletele online pentru meciurile 1 și 2 din finala Ligii Naționale cu Steaua CSM EximBank București

Atât biletele de acces la meciul 1 de vineri, 19 mai, cât și cele la meciul 2 de duminică, 21 mai, au fost epuizate în mai puțin de două ore de la punerea în vânzare. Foarte interesant de punctat este faptul că, la aproximativ o oră de la deschiderea platformei online, tichetele pentru biletele de duminică erau deja vândute, timp în care pentru ziua de vineri se mai regăseau câteva zeci de locuri răsfirate prin sală, care în cele din urmă au fost la rândul lor ocupate. Desigur, au existat și anumite probleme cu sistemul de ticketing din cauza cererii foarte mare.

Totuși, organizatorii au lăsat un număr de bilete disponbile și pentru cei care nu și le pot achiziționa online, acestea fiind disponibile de joi, 18 mai, la casieria Sălii Sporturilor „Horia Demian”, între orele 15:00 și 19:00. Prețul unui tichet este de 20 de lei, elevii și studenții având 50% reducere, însă doar la casa de bilete, nu și online. 

Astfel, mai mult ca sigur cele două partide de debut din seria Cluj vs. Steaua se vor juca cu casa închisă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” fiind așteptați peste 3000 de suporteri. 

Reamintim programul primelor partide din Finala 2017 a Ligii Naționale de Baschet Masculin:

Meciul 1 - U-BT Cluj vs. Steaua CSM / Vineri, 19 mai, ora 19:45 / DigiSport 

Meciul 2 - U-BT Cluj vs. Steaua CSM / Dumincă, 21 mai, ora 19:00 / DigiSport

Sursă foto: biletmaster.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Pacat
    Am reușit sa cumpăr la ora 16:07 bilete pt cele 2 meciuri iar la 16:39 nu mai era nimic. Păcat ca nu se joaca in polivalenta:) tot asa avem noroc sa fie câte un eveniment. Acolo 99% era plină.

    cu 6 ani în urmă (16.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Asa e,
      insa merita sacrificiul asta pentru Eurobasket. Plus ca Horia Demian are farmecul ei, caldura ei, e sala in care am castigat campionatele si parca si atmosfera e diferita aici. Haide U!

      cu 6 ani în urmă (16.05.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Clar
      Ca atmosfera nu se compara. Daca ar avea in schimb clima chiar m-as declara mulțumit. Inteleg regulile lor cu sala si parchet si toate restul.

      cu 6 ani în urmă (16.05.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Fani
    Oaspetii au fani?

    cu 6 ani în urmă (16.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Au si ei da aia au abonament la digi:))...oricum sala va fi din nou mult peste capacitatea ei. Daca nu is peste 4000 de oameni la meciurile astea inseamna ca s-a molesit lumea...

      cu 6 ani în urmă (16.05.2017)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Suporteri
      Au anuntat ca vin pana la urma, 4000 de fani mu prea se poate, isu nu cred ca permite

      cu 6 ani în urmă (17.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!