Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018. Cristian Achim: „Chiar dacă am câștigat, nu înseamnă nimic până seria nu se termină”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.06.2018

CSM CSU Oradea a început cu dreptul finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa bihoreană a câștigat meciul de pe teren propriu cu CSM Steaua EximBank, scor 86-73.

Cristian Achim, antrenorul lui CSM CSU Oradea, a fost reținut în declarații după ce echipa a preluat conducere în finala campionatului. Tehnicianul nu pune foarte mult preț e acest succes și este interesat doar de rezultatul final, după cum a declarat în cadrul conferinței de presă de după joc:

„Nu sunt foarte multe de spus. Chiar dacă am câștigat, nu înseamnă nimic până seria nu se termină. Eu mai multe nu am să vă spun pentru că acesta este un rezultat intermediar. Este ca și cum ar fi 1-0 după primul sfert, dacă vreți. Pe noi nu ne interesează rezultatul după primul sfert.

Nu înseamnă nimic dacă nu continuăm. Bine, am fost concentrați, am urmat planul de joc, am jucat bine în apărare dar nu are nicio importanță. Sigur, mai bine cu victorie decât cu înfrângere, asta este clar că are cea mai mare importanță doar că nu contează până la urmă. Doar rezultatul final.”

Cristian Achim a mai adăugat că apărarea i-a apropiat spre victorie în acest prim meci cu Steaua:

„Ne-am apărat binișor. În asta a constat difereța. Steaua au venit mai puțin focusați pentru că au avut meci acum câteva zile.”

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!