Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Farul Constanţa întâlneşte BC Timişoara într-un meci fără emoţii

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
01.11.2013

Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa 6

Sâmbătă, 2 noiembrie, 16:00

Sala "Constantin Jude"

 Timișoara 

3-2 Fișa meciului 0-5

Meciul dintre Farul Constanţa şi BC Timişoara, contând pentru etapa a 6-a a campionatului se va disputa sâmbătă, 2 noiembrie de la ora 16:00 la Arena de Bachet din capitală. Cele două echipe, împreună cu CSM Oradea, au ajuns la un acord pentru a disputa meciurile de acasă ale Farului la Bucureşti.

După un meci dezastruos împotriva Piteştiului, în care s-a înregistrat un record de ineficienţă ofensivă, echipa constănţeană marcând numai 27 de puncte, o nouă înfrangere se prefigurează şi în meciul cu BC Timişoara. Singurul obiectiv al “gazdelor” pare a fi să reuşească să încaseze sub 100 de puncte.Cu siguranţă, meciul va fi unul de antrenament pentru bănăţeni şi va reprezenta o binemeritată pauză de la meciurile tensionate cu echipele puternice ale campionatului.

Liderul marcatorilor şi al recuperatorilor de la Farul este chiar Georgian Păun, cu o medie de 9.3 puncte marcate şi 7.3 recuperări pe meci. Jucătorul a fost împrumutat de la echipa de pe Bega la începutul acestui sezon. În mod cert va exista din partea lui dorinţa de a demonstra conducătorilor timişoreni că merită să revină cât mai curând în lotul BC Timişoara, iar acest lucru nu poate decât să fie în avantajul competiţiei.

Pentru “lei” nu vor evolua din motive medicale căpitanul Zlatko Jovanovic şi pivotul Aleksandar Radulovic. Cu toate acestea, ne aşteptăm la o partidă fără istoric şi fără emoţii. Va fi interesant de urmărit evoluţia tinerilor jucători atât de la Farul, cât şi de la BC Timişoara, care va introduce în rotaţie şi jucători care nu au prins prea multe minute până acum.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!