Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Farul bifează prima victorie din acest sezon

Marius Petri

Marius Petri
30.11.2013

Liga Națională de Baschet

Masculin

78-54

1-11 Fișa meciului 1-9

CS Farul Constanța a câștigat partida disputată în compania celor de la Concordia Chiajna, într-un duel al echipelor din zona infierioară a clasamentului, încheiat cu scorul de 78-54. Deși oaspeții păreau favoriți, "marinarii" au controlat meciul de la un capăt la altul, câștigând toate cele 4 sferturi: 17-8, 15-13, 19-17, 27-16.

Constănțenii au reușit un joc foarte bun, 4 jucători marcând peste 10 puncte. Astfel, Cezar Stănescu a reușit 19 puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive, Marian Minea s-a remarcat prin 19 puncte, 7 recuperări, Georgian Păun a marcat 18 puncte și a recuperat 7 mingi, în vreme ce Olteanu a înscris 11 puncte, reușind și 4 recuperări și 5 pase decisive. În ceea ce privește evoluția Chiajnei, formația condusă de Vlastimir Vukadinovic a dezamăgit, singurul jucător care s-a ridicat la nivelul așteptărilor fiind, ca de obicei, Aleksandar Vuletic, care și-a ajutat echipa prin 18 puncte marcate și 5 recuperări.

Acest succes reprezintă prima victorie a Constanței din acest sezon, în vreme ce Concordia a ajuns la 9 înfrângeri, având tot o victorie. Partida de astăzi a fost prima jucată de Farul la malul mării după 49 de zile, deoarece aceștia au disputat 4 meciuri în București în calitate de gazdă. Runda viitoare, "marinarii" se vor deplasa la Târgu-Jiu, în vreme ce Chiajna va primi acasă vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!