Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Federația Română de Baschet a făcut publice mediile spectatorilor pentru fiecare echipă din LNBM

Dan Oancia

Dan Oancia
03.03.2015

Federația Română de Baschet a făcut astăzi publice mediile spectatorilor prezenți la jocurile disputate acasă de către fiecare echipă din Liga Națională de Baschet Masculin. După rezultatele acestora, U-Banca Transilvania are cea mai mare medie, 1810 spectatori la cele 10 jocuri disputate „acasă”.

Cu aproximativ 400 de spectatori mai puțin ca medie, BC Mureș Târgu Mureș ocupă poziția secundă, 1566,67, în vreme ce pe ultima treaptă a podiumului se află CSMU Oradea, cu 1348,18 spectatori, fiind alături de Universitatea Cluj-Napoca singura grupare care a disputat până acum 11 jocuri pe teren propriu.

La polul opus se află SCMU Craiova, care în 8 jocuri a adunat o medie de 375 de spectatori. Pe penultima poziție este CSU Asesoft Ploiești, cu 200 de fani, iar ultima este Steaua CSM EximBank, cu 80 de oameni prezenți în tribune.  

Clasamentul complet

http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/liga-nationala-de-baschet/statistici-echipe/

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova IonutLaur :

    Statistici proaste
    Cum sa aiba craiova medie de 375 de spectatori cand pana si la meciul cu u cluj au fost mai multi sau asesoft doar 200 ?

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Stai linistit, noi nici nu suntem in clasament...statistici marca FRB...o federatie foarte "performanta" de altfel in ceea ce priveste organizarea si solutionarea unor chestiuni.

      cu 9 ani în urmă (03.03.2015)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca andrei.bilc :

    Hai măh!
    Hai măh, cum să aibă Steaua doar 80? Dă-a dracu! 80? Sigur e greșit!

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Vrajeli!
    Cum au ajuns la cifrele astea? Au fost numarati om cu om pe fiecare partida si s-a facut apoi o medie? Pe spectatori platitori - acolo unde intrarea nu e gratis?! Cu abonati - prezenti sau nu! Cum? Mister!

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova DanCraciun :

    Posibila explicatie
    La Craiova au fost aproape 1500 de spectatori in medie. Foarte probabil la multe meciuri campul respectiv era necompletat si s-a adunat 0 la suma totala cand s-a facut calculul.

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    beletu'
    La numaratoare intra doar cei care au platit biletul de intrare, nu 'fanii' care au invitatii sau care intra pe la vestiare! Steaua si Asesoftu dau imaginea adevaratei sustineri, masiva si constanta!

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    #mira
    Pot fi de acord doar în situaţia în care se stabileau de la început nişte criterii. Dacă la Timişoara intrarea este liberă - şi la BC, şi la Timba - poate şi în alte oraşe, nu văd cum se poate face o ierarhizare corectă, dar nici să excluzi spectatorii acestor/acelor echipe. Totuşi, FRB a făcut - mult spus - o ierarhie cu spectatorii/media tuturor echipelor.

    cu 9 ani în urmă (03.03.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Clasament
    E imposibil! Cel mai prost Clasament posibil!!! La Craiova vin fanii cu miile in timp ce la Cluj se vede sala aproape goală la TV!!! Nu e posibil sunt minim 1500-2000 de oameni la Craiova mai ales in Bibl

    cu 9 ani în urmă (04.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!