Stiri Juniori U17 Masculin

Federația Română de Baschet a anunțat orașele unde vor avea loc turneele finale U18

David Istrate

David Istrate
03.04.2019

Festivitatea de premiere a turneului U18, ediția 2017-2018, desfășurată la Sibiu, în Sala Transilvania

Pe măsură ce campionatul de seniori se apropie de faza preliminară încep să aibă loc și turneele finală ale competițiilor de juniori. Așadar, în perioada 6-14 aprilie vor avea loc cele două turnee finale U18 unde se vor confrunta 12 echipe.

Prima oară va avea loc competiția feminină ce va fi organizată la Târgoviște, din 6 până în 10 aprilie. Cele 6 participante sunt LAPI Dej, CSS CSM Alexandria, LPS Satu Mare, CSS CSM Târgoviște, CS Olimpia București și CSS Sibiu.

De partea cealaltă, turneul masculin se va disputa la București, în perioada 10-14 aprilie, fiind organizat de CS Agronomia 1 București. Echipele ce vor participa la această competiție sunt U-BT Cluj-Napoca, CS Agronomia 1 București, LPS Bihorul CSM Oradea, BC Slam București, CSS Târgoviște și CSM București.

Este de menționat faptul că ambele turnee poartă denumirea de 1A pentru că mai apoi urmează cele două Final Four-uri al respectivelor competiții. Așadar, primele patru echipe de la fiecare categorie se califică mai departe la turneul 2A, jucat în sistemul Final-Four.

În sezonul precedent, câștigătoarea competiției masculine a fost CSM Steaua București iar a celei feminine a fost CSS CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!