Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: “Fiecare posesie va fi importantă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.05.2014

Filip Adamovic, fundașul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit despre finala pe care echipa sa o va disputa contra celor de la CSM Oradea. Sportivul originar din Bosnia și Herțegovina se așteaptă la o finală strânsă în care fiecare minge va fi importantă. Adamovic spune că pauză lungă avută de orădeni poate fi un avantaj pentru ei:

„Va fi realmente o finala grea, unde fiecare posesie va fi importantă. Nu cred că avem un mare avantaj pe o poziție anume însă cred că suntem echipa mai bună și ei vin după o pauză foarte lungă, de 11 zile. Dillon, Markovic și Franklin cred că sunt cei mai periculoși ai Oradei. Bineînțeles că există presiune, în special pe noi străinii, nu vrem să o parte a generație care a pierdut titlul.”

Întrebat la ce s-a gândit în momentul când aruncat la coș din propriul în meciul cu U Mobitelco, Filip Adamovic a răspuns

„Nu m-am gândit la nimic, doar am aruncat mingea și am sperat că va intra.”

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!