Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic:„Ivanovic este un conducător de joc pe poziția 4”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.10.2013

Conducătorul de joc al campioanei CSU Asesoft Ploiești, Filip Adamovic a răspuns unui scurt interviu, înaintea meciului cu BC Mureș. Jucătorul bosniac se așteaptă la un meci bun iar pe Ivan Ivanovic îl consideră principalul pericol pentru formația sa. De asemenea, Adamovic mai spune că absența lui Flowers nu trebuie să le mai creeze probleme precum la meciul cu Pinar.

Anul trecut, Asesoft și BC Mureș au jucat finala, ce poți spune despre meciul de duminică?

Va fi un meci bun, dificil dar noi vom da tot ce avem mai bun pentru a câștiga acest joc și pentru a reveni pe cale succeselor.

Cum vă simțiți după accidentarea lui Flowers?

Este greu să-l văd accidentat, deoarece știu că a muncit mult pentru a ajunge la acest nivel de Eurocup, și acum va porni de la nivelul. Dar el va reveni mai puternic sezonul viitor, fără nici un dubiu.

Crezi că absență lui vă poate afecta jocul?

Accidentarea lui ne-a afectat în jocul de miercuri, dar acum nu mai putem lăsa ca asta să se mai întâmple.

Cum este atmosfera în cadrul echipei?

Atmosfera este chiar bună, avem obiectivele noastre și ne concentrăm asupra lor.

Ce ști despre BC Mureș?

Chiar nu știu multe despre ei. Știu că au un conducător de joc bun. Plus omul mare, Ivanovic care este un jucător excelent. Pot spune că este un conducător de joc pe poziția 4. Mai știu că sunt o echipă care aruncă mult de la distanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!