Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: “Nu cred că Clujul este mai puternic decât noi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2014

Seria din semifinale dintre CSU Asesoft Ploiești și U Mobitelco Cluj este gata să înceapă. Fundașul ploieștenilor, Filip Adamovic a acordat o scurtă declarație despre această confruntare. Tot ceea ce își dorește jucătorul din Bosnia și Herțegovina este ca echipa sa să ajungă în semifinale.

„Mă aștept ca după această serie să avansăm în finală. Nu cred că Clujul este mai puternic decât noi. Avantajul terenului propriu este important mai ales dacă noi vom câștiga ambele meciuri, ei vor fi sub o mare presiune. Darius Hargrove este cu siguranță arma lor cea mai periculoasă. Abia așteptăm ca aceste partide să înceapă.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!