Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Finala LNBF dintre ACS Sepsi SIC și ”U” Cluj va lua startul în această săptămână

Valentin Todea

Valentin Todea
18.04.2017

Lupta pentru trofeul Ligii Naționale de Baschet Feminin, ediția 2016-2017, va demara joi, 20 aprilie. Primul meci dintre finalistele acestui sezon, ACS Sepsi SIC și Universitatea Cluj-Napoca, va avea loc la Sfântu Gheorghe, în timp ce a doua partidă se va juca tot în Sala Sporturilor „Kati Szabo”, o zi mai târziu. Prima confruntare de la Cluj-Napoca va fi în 26 aprilie, urmând ca partidele 4 și 5 să se desfășoare pe 27 și 30 aprilie, dacă va fi cazul, disputa decisivă fiind programată în județul Covasna.

Campioana en-titre se află la a treia finală consecutivă, în timp ce gruparea din Ardeal a reușit calificarea în această fază după 14 ani de absență. Cu toate acestea, ”U” Cluj este nevoită să abordeze încleștările cu trupa antrenată de Zoran Mikes fără două piese importante. Conducătorii de joc americani Naketia Swanier și Adrianne Ross nu mai fac parte din lotul formației alb-negre, prima sportivă amintită având o înțelegere semnată până la mijlocul lunii în curs, fiind nevoită să se întoarcă în țara natală pentru a se dedica unor scopuri caritabile. De asemenea, Ross s-a confruntat în ultima vreme cu probleme medicale și nu mai jucase pentru Universitatea din luna februarie.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Ce parere aveti de delegarea unui arbitru din Cluj la finala in care este angrenata echipa clujana ? Doar pentru evitarea suspiciunilor nu delegi un arbitru dintr-o localitate,din care provine una dintre echipele participante in finala!! Deci se poate interpreta aceasta delegare !Este o greseala imensa a federatiei sau este chiar facut cu buna stiinta si cu o oarecare asteptare !!Federatia ar trebuie sa dea tonul la fair play,chiar printr-o delegare fara suspiciuni.Deci vom juca contra 6,daca nu va fi atent comisarul bucurestean delegat

    cu 7 ani în urmă (20.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!