Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Finalistele din sezonul trecut se întâlnesc în prima etapă a LNBM – ediția 2016/2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.09.2016

Prima etapă a sezonului 2016/2017 din Liga Națională de Baschet Masculin propune reeditarea finalei din sezonul precedent. BC Mureș va primi luni, 19 septembrie, vizita lui CSM CSU Oradea, într-o partidă programată să înceapă la ora 20:00.

În sezonul precedent, BC Mureș și CSM CSU Oradea au disputat finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, iar câștig de cauză au avut orădenii, după 3-2 la general.

Față de finalul sezonului trecut, cele două loturi au suferit câteva modificări. BC Mureș i-a adus în această vară pe Szabolcs Santa, Dragoș Andrei, Alin Borșa, Cornel Cioacătă, Dalibor Djapa, Drew Braham și Ernests Kalve, iar din lotul din sezonul trecut au mai rămas Alhaji Mohammed, Goran Martinic, Laszlo Lazar și Laszlo Polyak. Dincolo la CSM CSU Oradea, Sean Denison, Branko Mirkovic, Muahmed Pasalic, Zarko Comagic și Titus Nicoară au fost transferați în această vară, în timp ce Sean Barnette, Martin Zeno, Andrei Mandache, Cătălin Petrișor, Bogdan Nicolescu , Rareș Pașca și Sergiu Pop au continuat pe malurile Crișului Repede.

În acest presezon, BC Mureș a jucat 9 partide amicale și a avut un bilanț de 5 victorii și 4 înfrângeri. Szaszgaspar Barnabas a putut utiliza 5 străini doar în meciurile de pregătire disputat în cadrul „City Cup” la Cluj-Napoca.

CSM CSU Oradea a disputat opt partide depregătireși a câștigat șapte dintre acestea. Campioana a desfășurat deja partidă oficială, SuperCupa României, la finalul căreia a cedat cu scorul 70-67 pe teren propriu în fața lui U BT Cluj-Napoca.

În palamresul jocurilor directe, CSM CSU Oradea conduce în fața lui BC Mureș cu 23-11 la general.

Partida de luni (19.09) dintre BC Mureș și CSM CSU Oradea poate fi urmărită în direct la Digi Sport începând cu ora 20:00.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!