Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Chiar dacă Piteştiul este favorită, vom juca acest meci cu ambiție”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
14.01.2018

phoenix galati pitesti nini

Penultima partidă din cea de-a 14-a etapă a Ligii Naționale va aduce față în față în sala Trivale din Pitești formațiile BCM U FC Argeș Pitești și Phoenix Galați.

Echipa gălățeană a avut un program dificil, acesta fiind cel de-al patrulea joc consecutiv în deplasare. Chiar dacă sunt conștienți că nu pornesc ca favoriții, gălățenii sunt deciși să dea o replică pe măsura adversarilor.

„Jucăm cu Pitești, o echipă puternică, omogenă cu jucători experimentați și cu avantajul terenului propriu. E un examen greu însă noi suntem o echipă unită și vom căuta să punem în valoare avantajele noastre. Chiar dacă Piteștiul pleacă favorită, vom juca acest meci cu ambiție și cu dorința de victorie. Am reușit să îl avem alături de noi pe Jarvis Threatt, un jucător talentat și extrem de util pentru Phoenix în acest moment. Nu știu cât de rapid se va integra dar știu că va ajuta echipa cu siguranță. Am încredere în jucători că vor face un joc bun în care principala calitate trebuie să fie atitudinea”, ne-a declarat tehnicianul Florin Nini.

Partida se va disputa duminică de la ora 20.00 și va fi transmisă pe Digisport 4.

*foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!