Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Eu mi-am felicitat jucătorii. Am făcut un meci bun”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.03.2018

Phoenix Galați a dat o replică bună lui BC CSU Sibiu în meciul jucat sâmbătă seară, 3 martie, în Sala Transilvania. Formația de la malurile Dunării a stat aproape de adversar timp de trei sferturi, iar diferența s-a făcut în actul decisiv când gazdele au reușit un run de 17-0 și au câștigat la final cu 93-85. Florin Nini a vorbit despre jocul de la Sibiu imediat după încheierea acestuia. Antrenorul lui Phoenix Galați s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și a specificat câteva aspecte care puteau schimba soarta partidei:

„Un meci disputat, un meci așa cum am anticipat. Un meci frumos, cu intensitate. Am reușit să ne creăm avantaj pe ceea ce ne-am pregătit, mai puțin pe contactul fizic, care, a văzut toată lumea, că nu a fost judecat la fel. Una peste alta am pierdut la contactul fizic, greșeli prea ușoare și sigur că împotriva unei echipe mult mai fizice decât noi, pe final acest lucru a contat. Jocul cred că s-a rupt și în momentul în care Jarvis a primit a 5-a greșeală personală, total aiurea. Eu l-am chemat pe Phillip, el s-a întors și l-a aplaudat, același arbitru care i-a dat toate faulturile, curios lucru, l-a eliminat. Sigur echilibrul s-a rupt. Eu mi-am felicitat jucătorii. Am făcut un meci bun. Dacă eram puțin mai atenți la acele ratări în superioritate numerică cred că puteam să câștigăm.Dacă ar fi să compar modul și diferențele la care au pierdut echipe mult mai bine cotate decât noi, ar trebui să mă bucur. Dar sunt doar mulțumit și ne întoarcem acasă să muncim în continuare. Ne mai așteaptă trei meciuri, dintre care două extrem de dificile. Trei meciuri pe care vrem să le câștigăm și să ocupăm o poziție cât se paote de bună în clasament.”

După rezultatul de la Sibiu, Phoenix Galați are un bilanț de 8 victorii și 9 înfrângeri și ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    Decent
    Declaratii de bun simt. Un om care se zbate si reuseste sa creeze an de an o echipa competitiva. Recunosc ca nu am apreciat prea mult stilul de a antrena pe vremea cand a fost la Energia, dar un lucru a dovedit si atunci si acum: stie sa aleaga jucatorii, printre cei mai buni pe care ii poate aduce cineva cu banii de care dispune. Problema lui si a echipei sale este ca nu au bani sa aduca un roman valoros, in conditiile in care sunt putini si exagerat de scumpi.

    cu 6 ani în urmă (03.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!