Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: “Ne-a lipsit clarviziunea şi ne-a lipsit limpezimea”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
15.03.2014

În această seară, formația condusă Florin Nini s-a văzut învinsă în deplasarea de la Târgu Mureş, deplasare care a contat pentru etapa cu numărul 23. Tehnicianul se gândeşte deja la etapa următoare, în care echipa sa va întâlni pe Steaua CSM EximBank, contracandidata directă la un loc în playoff. Mingile pierdute de echipa sa i-au dat mari bătăi de cap antrenorului originar din Galați, care a declarat:

„Din păcate am început bine meciul însă nu am reuşit să avem claritate şi decizii bune, execuţii bune până la final. Când ai 24 de turnover-uri, e greu. S-a văzut că atunci când trebuia sâ reintrăm în joc ne-a lipsit clarviziunea şi ne-a lipsit limpezimea. Eu îi felicit pe băieţii mei pentru cum au lucrat, pentru cum au luptat, însă trebuie să învăţăm să o facem până la final. Din nou, finalurile ne-au jucat festa. Am avut recuperări bune, aspect pe care noi am insistat. Din păcate nu am reuşit să câştigăm, era un meci care ne trebuia în economia luptei pentru play-off, dar ne aşteaptă un meci dificil acasă în compania echipei Steaua Bucureşti, un meci în care, din punctul meu de vedere se joacă calificarea în play-off. Trebuie să ridicăm privirea din pământ, să învăţăm din greşeli, să mergem acasă şi să ne pregătim să avem o evoluţie bună în faţa propriilor suporteri.”

Energia Rovinari a bifat al 11-lea eşec din acest sezon în urma meciului cu BC Mureș.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    din nou
    din nou s-a dovedit ca nu avem antrenor....

    cu 10 ani în urmă (16.03.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      .
      Nu doresc sa ma aventuriez in ograda altuia, insa intr-adevar, analizand de la fata locului, se adevereste ce spui. Omul se 'agita ca un pepsi' pe margine, insa de ex. cand echipa intra pe teren dupa un time-out nu se observa nici-un atac mai bine lucrat, o schema care sa fi fost desenat pe teren. Exact nu stiu daca e vina antrenorului sau doar jucatorii nu stiu sa puna in practica indicatiile, insa e clar ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui.
      Pacat, pentru ca altfel aveti niste individualitati care ar merita mai mult.
      Succes oricum in continuare!

      cu 10 ani în urmă (16.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!