Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: “Nu e simplu să limitezi Steaua, în deplasare, la 64 puncte”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
28.10.2018

BCM U FC Argeș Pitești a câștigat partida din deplasare cu CSA Steaua București, scor 64-75 (16-17, 13-24, 15-12, 20-22). Elevii lui Florin Nini au controlat partida în majoritate, roș-albaștrii nefructificând șansa avută în sfertul patru de a reveni pe tabelă.

”Sunt mândru pentru obținerea acestei victorii. Știam că vom întâlni o echipă puternică, însă, în același timp, eram încrezători în ceea ce putem face. Cred că băieții au făcut o treabă excelentă și merită felicitați. Nu e simplu să limitezi Steaua, în deplasare, la 64 puncte. Cred că cele 51 recuperări spun multe despre acest joc. Deși nu am avut procentaje bune la aruncările de 3 puncte, am fost constanți în apărare și am menținut un ritm bun, ceea ce ne face să înțelegem că meciurile pot fi câștigate pe atitudine și aparare, nu doar pe procentaje bune la aruncări. Jocul colectiv și atmosfera din echipă sunt lucruri importante pentru noi. Repet, sunt încântat pentru rezultat, dar trebuie să rămânem concentrați pentru următoarele meciuri. Vineri vom juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Dinamo și vreau să continuăm seria rezultatelor bune”, a declarat antrenorul argeșenilor pentru pagina oficială a echipei

”Țin să le mulțumesc piteștenilor ce ne-au fost alături la această deplasare. E un lucru imens să te poți baza pe o astfel de susținere. În sală am avut și suporteri din Galați, părinții si jucătorii echipei U16 masculin. Am fost bucuros să văd că alături de echipă se formează un grup unit și, cu siguranță, vom fi mai mulți și mai puternici împreună”, a adăugat Florin Nini despre susținerea de care a avut parte echipa sa.

Pentru BCM U Pitești urmeaza meciul de pe teren propriu cu CS Dinamo Știința București.

 

*foto: BCM U FC Argeș Pitești/ Facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Bravo, Nini!
    Sper sa reusesti cu Pitestiul sa iti depasesti cea mai buna performanta in LNBM, respectiv primul tur de Playoff cu Phoenix. Meriti atat ca pregatire cat si implicare/atitudine fata de jocul de baschet.
    Tine sus munca buna! :)

    cu 5 ani în urmă (29.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!