Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Trebuie să muncim şi să suplinim absenţa lui Djapa”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.02.2014

CSU Sibiu și Energia Rovinari vor da piept astăzi, în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, începând cu ora 18:00. Tehnicianul oltenilor, Florin Nini, a prefațat duelul elevilor săi cu cei pregătiți de Miodrag Perisic, vorbind de asemenea și despre situația echipei după accidentarea pivotului Dalibor Djapa. 

„Meciul cu Sibiul reprezintă un alt examen greu pentru noi. Dacă era greu prin prisma poziţiilor din clasament, acest meci devine şi mai greu datorită faptului că ne lipseşte unul dintre cei mai importanți oameni ai noștri, Dalibor Djapa. Cu toate acestea, trebuie să dăm dovadă că avem caracter şi că suntem un grup unit. Suntem nevoiți să fim mult mai agresivi, să muncim şi să suplinim absenţa lui Djapa, printr-o atitudine şi o apărare bună, care să nu permită echipei adverse să înscrie prea multe puncte. Sibiul confirmă, are evoluţii foarte bune, în ultima săptămână a reușit să treacă pe rând de Oradea și Mureş. Dacă la început s-a spus că a avut un parcurs oarecum întâmplător, iată că acum confirmă evoluţiile bune din tur cu două victorii împotriva unor echipe cu pretenții”, a declarat Florin Nini pentru csenergia.ro

În meciul tur, disputat la Târgu Jiu, trupa de pe Cibin s-a impus în fața Energiei după o repriză de prelungiri cu 105-94.

*Foto: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    sarma
    Sunt curios daca Vlaicu o sa intre in rotatie in aceste conditii

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!