Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa: „Avem nevoie de această victorie ca să ne menținem șansele pentru play-off”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
31.01.2015

Gaz Metan primește duminică, 1 februarie, vizita celor de la BCM U Pitești într-o partidă ce constă pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Florin Popa, jucătorul medieșenilor a vorbit despre această partidă cât și despre evoluțiile sale.

„Acest meci este foarte important și trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate. Piteștiul este o echipă foarte bună, ne-am întâlnit deja de trei ori și ne-au învins, au o echipă solidă. Vor veni să câștige, sunt și mai motivați datorită faptului că au pierdut ultimul meci. Noi avem un moral mai bun după victoria din deplasarea de la Craiova. Vom lupta 40 de minute pentru un rezultat pozitiv. Avem nevoie de această victorie ca să ne putem menține șansele pentru un loc în play-off. Piteștiul este favorită în acest meci, dar asta nu ne sperie, din contră ne motivează să arătăm că deși suntem o echipă mică, suntem o echipă de luptători.”

Florin Popa este într-o creștere de formă și vorbește despre acest lucru:

„Într-adevăr evoluțiile mele sunt mai bune în ultima vreme. Asta mulțumită antrenorilor care m-au ajutat să am încredere în mine, în calitățile mele. Am reușit să câștig atât încrederea antrenorilor cât și a coechipierilor mei care pot să se bazeze pe mine și în momentele importante ale jocului. Sper să mențin aceste evoluții bune pentru a ajuta echipa să își atingă obiectivul.”

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport cu începere de la ora 17.55.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    si noi
    Si noi avem nevoie de victorie, sunteti favoriti pt ca jucati acasa, este timpul sa mai castigam si in deplasare pentru a spera la locul 4, trebuie sa luptam pana in ultima secunda si sa venim cu o victorie de la Medias. HAI PITESTI

    cu 9 ani în urmă (31.01.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      Hai Pitesti
      Cred ca favorita e BCM, dar si Mediasul imi place cum joaca. Sper sa ne impunem! Suntem alaturi de voi!

      cu 9 ani în urmă (31.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!