Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa: „E o situație urâtă. Eu am plecat de săptămâna trecută”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.04.2018

Politehnica Iași a pierdut al treilea meci la rând după plecările din ultima perioadă, 74-91 în deplasare cu Timba Timișoara. Românii rămași la echipă au avut o evoluție foarte bună în primele trei sferturi și au condus la un avans de 14 puncte.

Florin Popa a absentat la meciul de la Craiova, dar s-a alăturat colegilor pentru partida din orașul său natal. Fundașul a marcat 13 puncte și a mai contribuit cu 4 recuperări și 4 pase decisive în 23:30 minute.

„Un meci destul de greu. Am fost destul de omogeni astăzi, ne-am simțit bine pe teren. Am avut chiar șansa de a câștiga. Dar se vede că lipsa experienței... n-am jucat decât cu români, n-am avut nici un străin. Timba nu a accelerat deloc. Erau principalii favoriți astăzi. Echipa a luptat. Puteam să facem surpriza, n-a fost să fie. Pur și simplu acum am avut ocazia să jucăm, la propriu, fără presiune. Nimeni nu te scoate afară dacă greșești, dacă nu iei o decizie bună. Acum fiecare e chiar fără nici un pic de presiune pe el”, ne-a declarat Florin Popa după meciul de ieri.  

Acesta a încheiat partida mai devreme după ce s-a accidentat la gleznă în sfertul 3, când a luptat pentru o minge la mijlocul terenului.

„A contat pentru că numai Matei (Nună) a rămas pe poziția de fundaș. A obosit și el, am obosit și eu. Când ești obosit te accidentezi mai repede”.

Florin Popa a părăsit echipa ieșeană săptămâna trecută și a lipsit de la meciul jucat la Craiova. Acesta a decis să-și ajute colegii la partida de la Timișoara.

„E o situație urâtă. Eu am plecat de săptămâna trecută. Le-am zis că nu mai revin în Iași până nu au o situație bună. Până atunci eu rămân acasă, rămân la Timișoara. Am jucat ca să ajut echipa. Nu au fundaș și băieții merită pe deplin. Am stat cu ei 7 luni, sunt colegii mei. Am crezut, acum ce să mai facem?”, a mai spus jucătorul originar din Timișoara.

Reamintim că Poli Iași a mers la partidele de la Craiova și Timișoara datorită suporterilor care au contribuit financiar pentru deplasare. Alb-albaștrii au fost conduși la cele două meciuri de Constantin Amarghioalei, după ce antrenorul Branko Jorovic a părăsit echipa.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    fara suparare
    Dar ai pleacat cam repede,de pe la toate echipele la care ai activat.

    cu 6 ani în urmă (05.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!