Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa: „Timba este o echipă bună care poate să facă surprize”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.12.2014

Gaz Metan primește vineri, 19 decembrie, vizita celor de la Timba Timișoara, într-o partidă ce contează pentru etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Florin Popa, jucătorul celor de la Gaz Metan a prefațat partida de vineri, împotriva fostei sale echipe.

„Va fi un meci dificil. Timba este o echipă bună care poate să facă surprize în campionat. Au avut și ghinion mare până acum, 7-8 jucători care nu au confirmat așteptările clubului și este greu să faci scouting pe o echipă care are unul sau doi jucători noi odată la 2-3 săptămâni. Am aceleași așteptări ca la toate meciurile de până acum, să luptăm și să câștigăm cele două puncte.”

Startul partidei este programat la ora 18.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!