Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa: „Va fi un meci foarte greu”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
10.03.2015

Miercuri, 11 martie, CSU Sibiu și Gaz Metan se întâlnesc într-un meci ce constă pentru etapa a 23-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida va începe la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport. Florin Popa a vorbit despre duelul de la Sibiu.

Va fi un meci foarte greu, este un meci foarte important, cine câștigă are prima șansă la play-off dintre aceste două echipe.

Ei nu trec printr-o formă bună, au schimbat și antrenorul, poate fi un avantaj sau un dezavantaj?

Poate fi și un avantaj și un dezavantaj, antrenorul nou are alte idei, dar noi ne continuăm drumul și pregătirea pe care o avem de făcut.

Crezi că este important ca fanii Mediașului să vă susțină la Sibiu?

Este important ca fanii noștri să ne susțină la Sibiu, ne-au ajutat și în ultimul meci, ca de fiecare dată. Noi îi chemăm, sperăm să vină.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!