Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa, perfect din acțiune: „Am vrut să demonstrez că pot să joc”

Paul Olar

Paul Olar
14.03.2016

SCM U Craiova a răpus duminică seara pe BC Mureș Târgu Mureș, scor 98-91. La succesul oltenilor a contribuit din plin Florin Popa, sportiv sosit recent de la Gaz Metan Mediaș.

Timișoreanul a fost perfect la aruncări, contabilizând 1/1 din interiorul semicercului, 3/3 de la mare distanță, respectiv 2/2 de la nivelul liniei de libere, pentru un total de 13 puncte. Popa a adăugat și o recuperare, iar prestația reușită i-a dat motive de satisfacție.

„A fost un meci foarte greu, data trecută nu am jucat și a trebuit să demonstrez că pot să joc. Din acest motiv am venit, îmi doresc foarte mult la Craiova, vreau să joc. Suporterii sunt extraordinari și le mulțumesc că mă încurajează. Dacă jucăm în echipă și luptăm cum am făcut-o în ultimele două meciuri, putem fi surpriza plăcută”, a precizat jucătorul, conform sportuldoljean.ro.

*Foto: sportuldoljean.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    castig pt echipă
    A jucat foarte bine si a demonstrat ca este mult mai în formă decât Micic.După meciul cu Sibiul chiar era necesar să fie introdus.

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    F.Popa
    M-a bucurat venirea lui ,il stiam...e tavar,ii mai trebuie un pic de curaj,l-am vazut in cateva faze ca ezita sa vina la pase,se ascunde dupa adversar,cand o sa "scape" de chestia asta va fi jucator de baza si la Nationala,are calitati!

    cu 8 ani în urmă (14.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Alessandro :

    Decat sa tii ocupat
    Un loc in echipa cu petarde gen Stanescu si Grubor, mai bine aduci un roman bun care iti aduce un plus. Foarte buna mutarea !

    cu 8 ani în urmă (16.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!