Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florveus, aproape de un nou double-double în meciul cu CSM Oradea

Marius Petri

Marius Petri
02.02.2014

BC Timba a înregistrat al 14-lea eșec din acest sezon în urma înfrângerii din meciul cu CSM Oradea, încheiat cu scorul de 58-100. Partida s-a disputat în sala “Constantin Jude” din Timișoara și a fost una fără istoric, oaspeții respectând calculele hârtiei și impunându-se într-o manieră categorică.

John Florveus a fost principalul marcator al echipei de pe Bega, reușind să înscrie 12 puncte în cele aproximativ 17 minute petrecute pe teren. Acesta a avut 4/9 la aruncările de două puncte, 1/2 la cele din afara semicercului și 1/2 de la linia de fault. De asemenea, Florveus  a contribuit și prin 9 recuperări, 2 capace, o minge câștigată, dar și două pierdute. În urma acestei performanțe, cel mai vechi baschetbalist străin din lotul actual al Timbei a încheiat meciul cu 15 unități la capitolul eficiență, cel mai bun din echipa sa.

Astfel, în 16 partide jucate în acest sezon, Florveus înregistrează medii de 11.9 puncte, 6.8 recuperări și un indice al eficienței de 12.6.

În urma acestei înfrângeri, bănățenii se mențin pe locul 12 în clasamentul Ligii Naționale, acumulând 18 puncte în cele 16 etape desfășurate până acum. Etapa viitoare, Timba se va deplasa la Târgu-Jiu pentru confruntarea cu Energia Rovinari. 

*foto: Mihai Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!