Stiri Cupa României Masculin

Fostele sportive ale Universității Cluj-Napoca, întâmpinate cu flori de către conducerea clubului

Eduard Popa

Eduard Popa
29.09.2017

Moment inedit la începutul confruntării dintre Universitatea Cluj-Napoca si CSM Satu Mare, desfăsurat miercuri seară la Sala Sporturilor Horia Demian. Fostele componente din sezonul trecut ale echipei de pe malul Somesului Mic, Andra Mandache, Marina Sfârlea si Taneisha Harrison, au fost întâmpinate cu un buchet de trandafiri de către antrenorul Dragan Petricevic si presedintele Liviu Alexa, în semn de respect pentru colaborarea din stagiunea precedentă. 

Universitatea Cluj-Napoca s-a impus în turul primei faze a Cupei României scor 77-73 cu CSM Satu Mare, returul urmând să aibă loc sâmbătă de la orele 18:00 la Satu Mare.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Petri....
    Daca nu si-au primit salariile macar flori sa primeasca. Idiotul..... putea sa dea si la restul echipei din SM.

    cu 6 ani în urmă (29.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Ai văzut tu că nu a dat și la restul? Apropo, la Alexandria, locul ăla plin de asistați sociali în viziunea majorității românilor, adversarele sunt primite cu flori, la propriu. Un suporter mai mult decât onorabil face acest gest pe banii lui de ani de zile!

      cu 6 ani în urmă (29.09.2017)
    Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Chiri
    Numai la fostele jucatoare de la Cluj a dat. Bravo acelui domn din Alexandria. Tu le spui asistati sociali? Eu le spun sponsorizatii lui Dragnea, liderul partidului votat de voi din 89

    cu 6 ani în urmă (30.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!