Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gafă uluitoare comisă de organizatori la meciul dintre Poli Iași și CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
18.03.2018

CS Politehnica Iași a pierdut o nouă partidă pe teren propriu în fața celor de la CSU Sibiu, în etapa a XXI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 89-67.

Pe lângă înfrângere, gazdele partidei au făcut și o gafă imensă din punct de vedere organizatoric. Spectatorii ieșeni au fost întâmpinați la intrarea în sală cu flyere ale meciului în care în cadrul echipei oaspete era prezentă formația Sibiului de la ultimul duel disputat la Iași, în anul 2012!

Astfel, fanii ieșeni au aflat că echipa Sibiului era antrenată în continuare de Cătălin Vulc, iar în formula sibiană se află nume precum Cristi Crăciun, Cortney Scott, Williams Funn, Kaylone Riley, dar și regretatul Andrei Lefter, care a încetat din viață în 2013.

poli iasi csu sibiu gafa

Captura cu flyerul a fost prezentată de unul dintre suporterii sibieni prezenți la Iași și postată pe facebook.

Echipa din flyer a Sibiului a învins Poli Iași la 9 februarie 2012, scor 102-71. Kaylone Riley reușea atunci 28 de puncte și 11 recuperări, Cortney Scott 22 de puncte șii 1 recuperări, în timp ce Mădălin Nicolae aduna 16 puncte și 5 recuperări. VEZI STATISTICA ÎNTREAGĂ A PARTIDEI AICI

Interesant este că un jucător a fost pe parchet la ambele dueluri. Este vorba despre veteranul ieșenilor, Constantin Amarghioalei.

*foto: polistuds.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    PS: poza respectiva a fost postata de un fan al Sibiului. Echipa sibiana a avut la Iasi o galerie de aproximativ 15 suporteri. ;)

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018)
    • Eduard Popa:

      @Markus
      Am completat știrea. Mulțumesc, Markus.

      Sper că ați ajuns cu bine acasă, dat fiind viscolul ăsta.

      Seară faină!

      cu 6 ani în urmă (18.03.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!