Stiri Vulturi

Gata pentru o Super-seară a Vulturilor contra Squadrei Azzurra?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.02.2018

Pariurile cu detentă se pun la Superbet.ro - Foto: FIBA

Ce spuneți prieteni: ne pregătim pentru încă un triumf istoric al Vulturilor? Cu siguranță că euforia victoriei în fața Croației dă curaj nu numai echipei noastre ci și fanilor baschetului pentru care pariurile sportive sunt unul dintre modurile în care se bucură de spectacolul sportiv. Superbet.ro oferă peste 60 de tipuri de pariuri pentru meciul de diseară de la Cluj. Primul care ne atrage atenția e pariul 1 (România învingătoare). Acest pariu are 3.05 cotă. Așadar, victoria Vulturilor în fața Squadrei Azzurra triplează investiția jucătorilor care mizează pe 1.

Superbet.ro dă cele mai bune cote pentru Preliminariile CM China 2019

România a câștigat prima repriză în meciul jucat acasă contra Olandei, dar a fost condusă la pauza mare de către Italia în partida tur. 2.60 la Superbet.ro pentru ca Vulturii să fie în avantaj la pauza mare, 1.60 pentru ca Italia să conducă. Total puncte e un pariu de asemenea de încercat. Pentru +142.5 puncte marcate în meci, cota e 1.85. Trei dintre cele 5 meciuri jucate cumulat de ambele echipe în actuala campanie au avut acest punctaj.

Pariurile cu detentă se pun la Superbet.ro

Și pariul I<II (se marchează mai multe puncte în a doua repriză) are o cotă care sare în față: 1.90. Patru dintre cele cinci meciuri jucate cumulat de ambele echipe în această primă fază a preliminariilor au adus bani celor care au mizat pe acest pariu în meciurile României și Italiei.

Profită la Superbet.ro de cea mai variată ofertă pentru România-Italia

Pentru că ne așteptăm la o seară incandescentă, privim și pariul prima repriză - final de meci. În varianta 1/2 cota e una excelentă: 5.1. Dar în varianta 2/1 (Italia în avantaj la pauza mare, Vulturii învingători la final), cota ajunge la 10.8! Hai România! Credem în tine!

Cote mărite la Superbet.ro pentru România-Italia

Pariurile responsabile pot face baschetul cel mai intens sport.

Iar oferta Superbet e una făcută de bookmakeri care iubesc baschetul!

Pont: Când vă deschideți cont la Superbet.ro, primiți înapoi jumătate din miza primului pariu, în eventualitatea în cazul în care nu iese ce ați jucat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!