Stiri

George Dikeoulakos: "La acest nivel orice greșeală este pedepsită"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.10.2012

George Dikeoulakos, antrenorul principal al lui CSM Târgoviște, a vorbit pe marginea eșecului suferit de către campioana României în partida cu Famila Schio, în prima etapă din sezonul regulat al Euroligii feminine de baschet, ediția 2012/13.

Ne considerăm ghinionişti. A câştigat echipa cea mai norocoasă. Pentru noi nu a fost doar un moment istoric pentru baschetul românesc, a fost un test la cele mai înalte cote, pentru rezistenţa noastră. Privind din această latură, credem că am reuşit.

Din nefericire nu am avut şansa de a juca meciuri amicale cu echipele de acest nivel, dar de acum înainte vom învăţa cum să câştigăm meciurile în acest fel. La acest nivel orice greşeală este pedepsită şi nu este niciun dubiu că, cheia greşelilor de ieri constă în aruncările de pedeapsă unde am avut 10/21. Dar, în principiu, sunt mândru de echipa mea şi de performanţa de ieri care îmi dă speranţe pentru viitor.

Le mulţumesc fanilor care ne-au dat aripi şi ne-au ajutat în cele mai grele momente şi sper ca în continuare să fie alături de noi până la finalul aceste dificile 'călătorii'. 

Formația pregătită de către tehnicianul elen a pierdut meciul cu vicecampioana Italiei, scor 75-76. Următorul joc al dâmbovițencelor în cea mai puternică întrecere continentală este programat pentru săptămâna viitoare, în compania lui Fenerbahce.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!