Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: "Jocul nostru trebuie să fie unul colectiv"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.12.2013

George Ziguli, directorul tehnic al echipei piteştene, a vorbit despre întâlnirea din etapa a 11-a cu SCM U Craiova.

Mergem să batem la Craiova, pentru că avem nevoie de cât  mai multe victorii în deplasare spre a intra în play-off în acest an. Până acum am re­uşit să câştigăm doar în deplasarea de la Steaua şi sperăm să bifăm a doua vic­torie afară. Ne vom pregăti foarte bine pen­tru a câştiga în Bănie. Craiova este un adversar care poate bate orice echipă din acest campionat. Faţă de anul trecut, Craiova es­te într-o scădere de formă. Această scă­dere poate fi pusă şi pe seama o­bo­selii, pentru că ei joacă în Cupele Euro­pene. Au câţiva jucători care iau ac­ţiunile pe cont propriu. Ori îi scot în multe meciuri atunci când le intră arun­cările, ori îi în­­groapă definitiv când nu le intră nimic. Şi noi avem câţiva jucători individualişti, că­rora la meciul de la Sibiu nu le-au intrat a­run­cările. Adversarul a reuşit trei - patru aruncări la rând, în timp ce nouă nu ne-a intrat nici una. De aceea, am pierdut la 20 de puncte. Jocul nostru trebuie să fie unul colectiv şi să se bazeze pe aportul tuturor componenţilor şi nu doar pe al unora, a declarat Ziguli pentru curier.ro.

Partida din Bănie va avea loc luni (09.12), cu începere de la ora 19:45 şi va fi transmisă în direct de postul Digi Sport 2.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    no chance
    nu vad sa aiba vreo sansa la Craiova. Au niste baieti buni la echipa dar lipseste constanta. Nea Ziguli nu este un adept al continuitatii, omul se enerveaza si face scandal cand lucrurile merg mai prost. Cred ca eu nici nu mai apuc sa-i vad pe acesti conducatori la pensie.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    ziguli
    datorita lui ziguli avem si aceasta echipa...altfel pendiuc ar pune lacatul, cum a pus si pe fotbal.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!