Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: "Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că, dacă nu îşi fac treaba cu onestitate şi pro­fesionalism, vor exista pro­ble­me"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.11.2013

George Ziguli, directorul tehnic al echipei BCM U Piteşti, a vorbit despre evoluţia echipei din ultima partidă, cea cu Energia Rovinari, terminată cu scorul de 82-62 în favoarea gorjenilor.

Ne-am făcut singuri viaţa grea. Nu suntem o echipă, şi acest lucru s-a văzut în sfer­turile 3 şi 4, atunci când s-a pro­dus dezastrul. Nu este posibil ca fiecare jucător să facă ce vrea, mai ales cei cu mare experienţă. Vor fi acordate sanc­ţiuni spor­tivilor. L-am rugat pe antrenorul Hristu Şapera să întocmească un referat şi să menţioneze cât de mult a greşit fiecare. Jucătorii s-au certat în­tre ei în timpul jo­cului, iar acest lucru nu este nor­mal. Ei trebuie să fie o echipă la bine şi la greu. La pauză, Şa­pera a vorbit cu băieţii, dar ei nu au respectat in­dicaţiile. Tot ce-au vrut, au făcut! Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că, dacă nu îşi fac treaba cu onestitate şi pro­fesionalism, vor exista pro­ble­me. Noi nu to­lerăm actele de in­dis­ciplină. Să înţeleagă că noi fa­cem nişte e­forturi deosebite să susţinem echipa. Le recomand jucătorilor să se uite mai cu a­tenţie în re­gulamentul de ordine interioară şi în contractul de joc pe care le-au semnat. Nu este de glumă! A doua greşeală nu va mai fi tolerată, vom trece di­rect la excludere. Cine va greşi va plăti!, a declarat Ziguli pentru curier.ro.

După şapte runde, echipa piteşteană se află pe poziţia a noua, cu un bilanţ de 3 victorii şi 4 înfrângeri. În următoarea etapă, BCM U va primi vizita unei alte echipe grele a campionatului, U Mobitelco Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!