Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee: ’’Avem un moral bun după victoria din EuroCup’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
02.11.2013

Lee

Americano-finlandezul Gerald Lee, pivotul celor de la Asesoft Ploieşti a prefaţat întâlnirea contra echipei din capitală.

’’ Având în vedere că este primul meu an în România, nu ştiu foarte multe despre echipa Stelei. Dacă vom respecta indicaţiile antrenorului, cu siguranţă ne vom impune la Bucureşti. Contează foarte mult că am reuşit să câştigăm partida din EuroCup deoarece avem un moral bun pentru partidele ce vor urma.’’

Partida dintre Steaua CSM Eximbank şi Asesoft Ploieşti se va disputa astăzi cu începere de la ora 19:40. Disputa dintre cele două formaţii va putea fi urmărită şi pe Digi Sport. 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!