Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee: “Trebuie să-i batem la fiecare capitol”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.01.2014

Pivotul celor de la CSU Asesoft Ploiești vorbește într-o scurtă declarație despre meciul cu BC Timișoara. Gerald Lee nu a trecut cu vederea peste cele întâmplate în etapa trecuta la Pitești și a început astfel:

„Cred că putem schimba lucrurile față de meciul precedent. Acest ultim meci a fost un semnal de trezire. Atmosfera a fost la fel ca după orice alt meci pierdut, nimic special nu s-a întâmplat.”

Întrebat de duelul personal cu Darren Fenn dar și care ar putea fi capitolul forte al echipei sale, Lee a concluzionat:

„Va fi un duel foarte greu. El este un jucător foarte bun. Noi trebuie să încercăm să-i batem la fiecare capitol și în final să ne asigură victoria.”

În acest sezon de LNBM, pivotul ce măsoară 2.08m are medii de 14.1 puncte și 5.8 recuperări pe meci. Lee are o eficiență medie exclentă de 15.8 unități.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!