Stiri

Germania surprinde Franța în repriza secundă și se califică în sferturi

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.09.2017

Germania a reușit prima surpriză din optimile de finală ale EuroBasket 2017. Cu Theis și Schroder în zi de grație, Germania a reușit să învingă Franța cu scorul de 84-81, într-un meci în care formația din Hexagon pleca drept favorită certă.

În prima repriză lucrurile s-au desfășurat conform calculelor hârtiei. Franța a avut un avantaj și de 10 puncte în prima repriză, însă la pauză se intra cu scorul de 40-34. În secvența secundă lucrurile au stat diferit și în actul decisiv Germania avea să fie aproape în permanență la conducere, pentru a se impune la final cu scorul de 84-81, pe sferturi 10-19, 24-21, 21-16, 29-25.

Daniel Theis a fost cel mai bun jucător al partidei cu 22 de puncte și 7 recuperări. Dennis Schroder l-a secondat cu 21 de puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări. Robert Benzing a contribuit și el cu 12 puncte pentru trupa antrenată de Chris Flemming.

Evan Fournier a fost cel mai bun marcator al Franței cu 27 de puncte, la care a mai adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive. Boris Diaw a totalizat 15 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive, în timp ce Jeffrey Lauvergne a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

În sferturile de finală ale EuroBasket 2017, Germania se va duela cu învingătoarea meciului dintre Spania și Turcia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!