Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerul din SUA îi dă bătăi de cap lui Florin Nini

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.01.2018

Phoenix Galați nu va putea conta pe Jarvis Threatt la meciul de astăzi cu SCMU Craiova. Zborul americanului a fost anulat pentru a doua oară din cauza condițiilor nefavorabile din Statele Unite.

Fundașul trebuia să ajungă vineri (5 ianuarie) în România, dar zborul a fost amânat. Când au prezentat transferul, gălățenii au anunțat ziua de luni ca noul termen când Threatt trebuia să se alăture noilor colegi.

Coasta de Est a Statelor Unite s-a confruntat cu un val de ger polar în ultimele săptămâni, cu temperaturi foarte scăzute. Furtuna de zăpadă de săptămâna trecută a dus la anularea a mii de zboruri.

Dacă ar fi ajuns atunci, americanul de 24 de ani ar fi putut fi o variantă pentru Florin Nini la restanța de astăzi cu SCMU Craiova, deși ar fi avut puțin timp de acomodare. Dar și zborul cu care trebuia să ajungă luni a a fost amânat din cauza condițiilor meteo. Astfel, americanul este așteptat joi în România, la aproape o săptămână de la data inițială când ar fi trebuit să vină.

Phoenix Galați joacă astăzi de la ora 19:30 la Craiova, într-un meci restant din etapa a 11-a. Threatt ar putea să debuteze cu BCMU FC Argeș Pitești sâmbătă, dacă vremea îi va permite să ajungă în țară la noul termen anunțat de club. 

Citiți și: Jarvis Threatt, noul fundaș de la Phoenix

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!