Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

500 de abonamente vândute deja de campioana CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
18.08.2019

500 de abonamente vândute deja de campioana CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat prețul pentru abonamentele de sezonul viitor. Campioana României a rezervat și o surpriză fanilor care își vor lua tichet pentru întreaga stagiune 2019/2020, dar a și anunțat care vor fi prețurile pentru un singur meci la partidele din sezonul viitor.

Astfel, cum abonamentele pentru sezonul 2019/2020 au fost deja lansate, clubul bihorean ne-a anunțat că au fost vândute deja peste 500 de abonamente. Prețurile diferă, iar cei care au fost fideli clubului și au avut abonament și în sezonul trecut beneficiază de o „primă” de 50 de lei. Astfel, prețurile la abonamente sunt următoarele:

  • 350 lei – abonat nou
  • 300 lei – abonat vechi tribună
  • 250 lei – abonat vechi peluză
  • 100 lei – abonat copil
  • 50 lei – abonat copil pachet familie

De asemenea, totalbaschet a aflat și prețurile pe care le vor avea bihorenii la meciurile din sezonul viitor. Astfel, în campionat un tichet va costa 15 lei, în timp ce în playoff-ul LNBM și în competițiile europene, biletul va fi 25 de lei.

*foto: facebook CSM Oradea/ Roby Boros

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!