Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson a fost cel mai bun recuperator în meciul cu Gaz Metan

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.11.2013

Surpriza cea mai mare a meciului dintre Gaz Metan Mediaș și Energia Rovinari, nu a fost faptul că oaspeții au reușit să se impună ci faptul că fundașul american Giordan Watson a fost cel mai bun recuperator al partidei. Watson a izbutit să prindă 8 mingi la panou, mai mult decât orice alt jucător de pe teren, și aici vorbim despre oameni de peste doi metrii cum ar fi Marojevic, Tsiaras, Djapa sau Kakaroudis.

Acest lucru este și mai surprinzător pentru echipa de pe Târnava Mare domina clar lupta de sub panou, iar acum un fundaș le-a dat de furcă. Giordan Watson a făcut un meci bun și pe lângă cele 8 recuperări a mai adăugat 12 puncte și 5 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!