Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson stabilește recordul de pase decisive

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.10.2013

Fundașul american Giordan Watson, component al echipei Energia Rovinari, a stabilit un nou record stagional de pase decisive. El a avut 11 mingi transformate de colegii acestuia în puncte la partida pierdută cu CSU Sibiu, scor 94-105.

Watson a avut 11 pase decisive, la care se adaugă 8/15 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 21 puncte. Americanul a fost liderul Energiei la intercepții (4) și eficiență (27). De notat că el a depășit performanța maximă, de 10 pase decisive, stabilită de către Filip Adamovic și Adrian Tudor.

Performanța lui Watson a fost posibilă într-un meci cu prelungiri. De altfel, acesta a petrecut 45 minute pe parchet.

Referitor la jucătorul american al Energiei Rovinari, Watson are medii de 13.7 puncte, 7.0 pase decisive, 2.7 intercepții cu 1.7 posesii pierdute și 14.7 la eficiență cu -8.3 la capitolul +/-. Giordan are 48% la aruncările de două puncte, 44% la trei puncte și 58% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!