Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic este noul jucător al celor de la SCM U Craiova

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
21.08.2018

goran gajovic transfer craiova

În cursul acestei zile, site-ul oficial al celor de la SCM U Craiova a anunțat transferul lui Goran Gajovic, muntenegreanul ce a câștigat sezonul trecut trofeul Ligii Naționale alături de CSM CSU Oradea.

Acesta a mai evoluat în România în a două jumătate a sezonului 2014/2015, pe tot parcursul sezonului 2015/2016 și pentru cinci etape în ediția 2016/2017, făcând parte din lotul celor de la BC Mureș.

În sezonul 2017/2018, în tricoul orădenilor, Gajovic a avut medii statistice de 10.4  puncte, 3.8 recuperări și 1.3 pase decisive, în 42 de partide jucate. Acesta a evoluat 22 de minute în medie în fiecare meci, aducând un aport considerabil la câștigarea titlului.

Tot pentru orădeni, în FIBA Europe Cup, Gajovic a avut medii statistice de 16 puncte, o recuperare și 2 pase decisive, în două partide jucate. Astfel, SCM U Craiova conturează un lot din ce în ce mai competitiv pentru sezonul competițional 2018/2019, anunțând recent și transferul americanului Porter Troupe, dar și a doi tineri de perspectivă: Amedeo Casale și Camil Berculescu.Pe lângă aceștia, SCM U Craiova a mai semnat și cu Jason Boone, Aaron Walton-Moss și Ria’n Holland.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Transfer bun
    In ciuda unui sezon mai slabut, Gajovic ramane acelasi om periculos. Prin aducerea lui Troupe si a lui, Craiova pare ca intra in lupta de sus. Nu par meseriasi fundasii iar roman cu experienta nu e acolo. Astept sa vad ce se va intampla cu Steaua dar si ultimul jucator al Pitestiului.

    cu 5 ani în urmă (21.08.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!