Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, încă un sezon la BC Mureș

Silviu Isailă

Silviu Isailă
02.05.2017

BC Mureș a anunțat astăzi prelungirea contractului lui Goran Martinic. Așadar, muntenegreanul va îmbrăca tricoul alb-albastru pentru încă un sezon.

Martinic a sosit la Tg. Mureș în 2013, evoluând un sezon pentru aceștia. În sezonul 2014/2015 a evoluat în Ungaria, urmând ca în 2015 să se întoarcă la mureșeni, echipă alături de care a jucat finala Ligii Naționale. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Primorka, Novi Sad, Vojvodina, CSM București și Falco KC.

În actuala ediție de campionat, Martinic a reușit 18.1 puncte, 3 recuperări, 7.1 pase decisive, 20.3 la eficiență în aproximativ 36 de minute petrecute pe parchet. În Cupa României, acolo unde BC Mureș a jucat finala, muntenegreanul a avut medii de 15.3 puncte, 4 recuperări, 5.7 pase decisive și 15.3 la eficiență.

foto: Csaba Toth

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    ne-am grabit
    Chiar ca ne-am grabit. Este un jucator bun dar baschetul se schimba. Vezi echipele din occident, vezi Hardy, Mo Curry sau Franklin. Avem nevoie de jucatori care dicteaza un tempo accelerat si se apara agresiv. Nu stiu, poate gresesc eu, vom vedea.

    cu 6 ani în urmă (02.05.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Depinde si ce pui pe langa...Martinic e super ok pentru campionatul nostru. Nu le poti avea pe toate...

      cu 6 ani în urmă (02.05.2017)
    • CSM CSU Oradea Robert:

      De ce esti impotriva?
      Eu zic ca este un real castig ca ati reusit sa pastrati un conducator de joc de calibrul lui, cu toate problemele financiare vehiculate in jurul echipei sezonul acesta.

      Si ca sa-l subscriu si pe tiger, sa-i pastrati si pe Reed, Markovic si Kalve si sa mai aduceti 2 straini buni si aveti o echipa buna si pe sezonul viitor.

      La romani ar trebui sa gasiti un roman sub 23 de ani, nu stiu Dragos Andrei daca e trecut de 23 de ani sau nu...

      Daca as fi in locul vostru i-as pastra si pe Lazar si si pe Santa(chiar nu a jucat rau in acest sezon), de asemenea sa-l pastrati pe Popescu ca si conducator de joc si sa va scapati de Borsa ca nu prea ii gasesc utilitatea, sa fiu sincer!

      Sa fie intr-un ceas bun pentru voi in sezonul viitor!

      cu 6 ani în urmă (02.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristi11:

      Romani
      Daca te uiti pe statistica Borşa e peste Andrei si Popescu. Toti au avut meciuri bune si meciuri mai putin bune si chiar a ajutat echipa. Ca al doilea back-up la pozitia 4 eu zic ca si-a facut datoria

      cu 6 ani în urmă (02.05.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Martinic
    Ne-am grabit, si BINE am facut, ca sa nu ni-l ia nimeni pt ca e cel mai valoros conducator de joc din tara! Aveam nevoie de el, ca de aer! Sa ii mai tinem pe LaMarcus Reed, Martinovic si Kalve, si pe aceasta baza am putea reconstrui o echipa si mai puternica anul viitor ( cu conditia ca noua conducere sa isi faca treaba mai bine si baietii sa aiba liniste in jurul echipei, si in buzunare :) )
    Hai Bc Mures!

    cu 6 ani în urmă (02.05.2017)
    • BC CSU Sibiu florinlin:

      mos martinovic
      ?????....who the f..k is this guy? radovaneee (el e vizat cred), cere si tu un miel bre

      cu 6 ani în urmă (02.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Bun jucator
    Intr-adevăr Martinic nu este printre cei mai buni apărători din tara, însă compensează cu vârf și îndesat la multe alte capitole: shot, coordonare, eficienta, influenta in echipa. Sa fiu fan adevarat si realist al Mureșului m-as bucura sa știu ca Martinic va mai juca încă un sezon pt Mureș.

    cu 6 ani în urmă (02.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :


    Mutare buna pentru BC Mures, dar nu stiu cat de buna pentru el. Nu inteleg de ce a ramas la BC Mures. Daca sezonul asta au fost probleme cu banii si exista instabilitate financiara la club de ce dracu mai ramai?
    Din ce imi amintesc in sezonul asta au fost platite salarii din sezonul anterior, iar acum 3-4 sezoane acelasi Martinic dadea o declaratie mai taioasa catre conducere, tocmai din cauza nerespectarii promisiunilor.

    cu 6 ani în urmă (02.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cra :

    Marti
    Martinic, este cel mai inteligent jucator din Romania dupa parerea mea.
    A declarat ca el ar ramana pana la sfarsitul carierei in Mures, sper sa se rezolve problemele financiare si sa-l pastram. Probabil ii place orasul :)

    cu 6 ani în urmă (03.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!