Stiri

Goran Martinic a fost cel mai bun marcator al rundei inaugurale EuroChallenge

Noémi Csiki

Noémi Csiki
06.11.2013

În partida de debut al lui BC Mureș în EuroChallenge, jucată la Minsk, fundașul Goran Martinic a fost cel mai bun marcator în teren. El a înscris un total de 31 de puncte, cu care a devenit liderul la capitolul puncte marcate pe meci în actuala ediție a Cupei EuroChallenge, după prima rundă.

Martinic s-a remarcat și prin precizie, mai ales de la distanță: el a reușit 4 din 9 aruncări de două puncte, 5 din 5 de trei puncte (inclusiv un buzzer-beater de la mijlocul terenului înainte de pauză), și 8 din 8 libere, pe lângă cele 4 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. În cele 36 de minute jucate, el a pierdut patru posesii.

Al doilea cel mai bun marcator al mureșenilor a fost Ivan Jelenic cu 16 puncte (3x3). Împreună, cei doi muntenegreni au marcat peste 56% din punctele totale ale echipei (47 din 83).

Rezultatul final al întâlnirii dintre Tsmoki Minks și BC Mureș a fost 79-83, o victorie foarte importantă pentru BC Mureș.

Foto: Tsmoki Minsk

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    rezumatul meciului
    http://www.youtube.com/watch?v=T9jjZRzZ_Ds

    Trebuie sa recunosc ca baietii nostrii, mai ales Martinic au prins o zi fasta. Presimt ca in retur dragonii din minsc vor veni sa ne manance cu fulgi cu tot ca sa spele rusinea. Vom avea un meci greu acasa impotriva lor. Concluzia: aseara am fost mai buni decat ei si astfel tigrii au mancat dragoni la cina :)

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!