Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic a revenit pe parchet

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.12.2013

Goran Martinic a revenit pe parchet cu ocazia meciului de la Târgu Jiu, după o pauză de trei săptămâni, timp în care a urmat terapia necesară pentru problema la spate cu care a jucat la meciul din etapa a șaptea cu Steaua.

Împotriva Energiei, Martinic a jucat 37 de minute, în care a reușit 23 de puncte, 5 recuperări (2 ofensive), 6 pase decisive și procentaje de 54% la aruncările de două puncte (7 din 13), 25% la cele de trei puncte (1 din 4) și 100% de la linia de libere (6 din 6). El a pierdut două posesii și a terminat meciul cu o eficiență de 23, fiind cel mai eficient jucător în teren la Târgu Jiu.

Odată cu revenirea lui, Tyronn Mitchell a devenit stranierul care nu a fost folosit și conform declarațiilor conducerii și antrenorului clubului mureșean, viitorul americanului la BC Mureș este cel puțin incert.

BC Mureș a reușit să se impună cu emoții la Târgu Jiu, în ultima secundă a partidei, cu scorul de 91-90.

Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!