Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, cel mai eficient jucător la meciul 2 al finalei mici

Noémi Csiki

Noémi Csiki
05.06.2014

Goran Martinic a reușit, la Cluj, cel mai bun meci al său din playoff și a terminat cu cea mai înaltă eficiență dintre toți jucătorii din teren: 23 de unități.

Conducătorul de joc al mureșenilor a înscris doar 3 din 8 aruncări de două puncte, dar 4 din 5 de trei și 2 din 2 libere, ajungând astfel la 20 de puncte, pe lângă care a adunat 5 recuperări, 6 pase decisive și o interecepție, pierzând 3 posesii în cele 36 de minute și jumătate jucate.

Martinic termină sezonul cu medii de 18,8 puncte, 5,3 pase decisive și eficiență medie de 20,2 pe meci în campionat, după ce a jucat 26 de meciuri contând pentru LNBM. El este jucătorul mureșean cu cea mai înaltă medie de eficiență în sezonul curent, fiind urmat de Aleksandar Mladenovic.

BC Mureș a câștigat finala mică în fața celor de la U Mobitelo Cluj, care a cedat în meciul al doilea cu scorul 59-84.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!