Stiri

Grecia depășește Lituania, într-un meci condus aproape în permanență

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.09.2017

Grecia a învins Lituania în ultimul meci al zilei de la EuroBasket 2017. Formația elenă s-a instalat la conducere încă după primele minute și nu a mai cedat avantajul până la final, când s-a impus cu scorul de 77-64 (25-17, 12-13, 24-18, 16-16).

În primul sfert ofensiva Greciei a fost alimentată de Calathes și Printezis, cei care ofereau echipei elene un avantaj de 8 puncte. În sfertul secund echipa baltică a reușit să vină la o singură posesie în spatele adversarului, dar la pauză se intra cu scorul de 37-30 pentru Grecia. Kostas Sloukas și-a intrat în rol, iar cu 3 coșuri de la distanță mărea diferența dintre cele două echipe. Lituania nu a cedat și în sfertul patru  reușit un parțial prin care reducea handicapul la doar 4 lungimi. Același Kostas Sloukas avea să liniștească apele pentru eleni cu o nouă reușită de la distanță. Lituania nu a găsit soluțiile să mai revină încă o dată și astfel a părăsit scena EuroBasket 2017.

Kostas Sloukas a fost cel mai bun jucător al partidei cu 21 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. Nick Calathes a contribuit cu 14 puncte și 6 pase decisive, în timp ce Bourousis și Papanikolau au adăugat fiecare câte 11 puncte.

Mindausgas Kuzminskas a totalizat 20 de puncte și 5 recuperări pentru Lituania, iar Jonas Valanciunas a terminat în double-double 13 puncte și 15 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!