Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horațiu Floca: "Băieții au nevoie de susținerea suporterilor"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
27.01.2014

După victoria cu CSM Oradea, CSU Atlassib Sibiu întâlnește miercuri, 29 ianuarie, formația BC Mureș Tg.Mureș pentru a disputa restanța din etapa a 12-a. Astfel, urmează o perioadă de foc pentru elevii lui Miodrag Perišić, care vor disputa partida la doar 3 zile distanță, urmând să dea piept celor de la CS Energia Rovinari, în cadrul etapei a 13-a, sâmbătă, 01 februarie, în Sala Transilvania.  

 ”Este un meci extrem de dificil și băieții au nevoie de susținerea suporterilor poate mai mult ca oricănd. Chiar dacă cei de la Tg. Mureș nu au acceptat să amânăm cu o zi meciul, noi sperăm să învingem, deși jucăm la 3 zile după meciul acesta dificil de la Oradea. Rugăm spectatorii să vină alături de echipă și să îi susțină așa cum numai ei știu să o facă. Vă așteptăm pe toți la meci”, a declarat directorul sportiv, Horațiu Floca, pentru csusibiu.ro.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    @erebus
    Va fi o nuca tare Sibiul, mai ales ca joaca acasa si vin cu moralul ridicat de la Oradea.
    Ma astept la un meci incrancenat, din care sper sa iesim invingatori.
    Ambele echipe au avut meciuri grele in w/e, ba mai mult noi ambele le disputam in deplasare, deci nu vad rostul comentariului, asupra neacceptarii amanarii meciului, al dlui. Floca, cu tot respectul.

    cu 10 ani în urmă (27.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!