Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horia Cristiean: "Vom trata jocul cu maximă seriozitate"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.03.2014

Cristiean

În cadrul etapei a 25-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, Gaz Metan Mediaş va primi vizita celor de la BCM U Piteşti.

Horia Cristiean, tânărul fundaş aş medieşenilor, a prefaţat jocul în exclusivitate pentru Total Baschet.

Deşi noi nu mai avem niciun obiectiv, jocul cu Piteşti îl vom trata cu maximă seriozitate şi vom încerca să îl câstiga, pentru a încheia sezonul cu capul sus. Mă aştept la un joc foarte agresiv din partea ambelor echipe, care se va decide pe final.

Întrebat ce părere are despre BCM U Piteşti, Horia a răspuns:

Sincer să fiu, când i-am văzut în vară la Cupa Steaua, nu am avut mari aşteptari de la ei, dar domnul Şapera a reuşit să contruiască o echipă foarte competitivă şi foarte greu de învins. Mi se pare cea mai bună echipă a Piteştiului din ultimii ani.

Startul partidei se va da sâmbătă, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!